Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a hangyákat...

Hogyan lehet a hangyákat kiírtani az egész lakásból, főleg a gyerekszobába van sok? A sütőpor nem jött be, olyan valami kellenne ami nem veszélyes a gyerekekre nézve.

Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 10:13
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
83%

Egy laposabb tálkába cukros víz..olyan helyre kell tenni, ahol sűrűn megfordulnak a hangyák.

Egy kis idő után elég sok bele fog fulladni.

Nekem a hangyacsapda, sütőpor nem jött be.

2009. márc. 8. 09:37
 22/30 anonim ***** válasza:
80%
Én kiprobáltam és müködött ULTRA PORt szortam a vonulási utvonalukba. Nekem is ajánlották és segitett. Szeretik beviszik a bolyba és kiszáradnak töle. Én már minden évben a házat körbe ultrázom. 2 éve nincs a házba hangya.
2009. márc. 9. 09:13
 23/30 anonim válasza:
89%
Sajnos örökre lehetetlen megszabadulni tőlük. De a legolcsóbb leghatásosabb módszer a következő, amitől hosszú ideig eltűnnek mindenféle csodaszert felülmúl. A Szlovákoknál fillérekért lehet drogériákban kapni a hangya krétát, amit a bejáratuknál vonalat kell húzni vele, amit nem tudnak kikerülni, és eléri azt hogy el tűnnek. A bolyt(népes táborát) saját maguk megölik!!
2009. márc. 9. 16:56
 24/30 anonim válasza:
100%
Ha nem akarod őket megölni, de szeretnél megszabadulni tőlük, szórj le sót! A lábaikon lévő "ízlelő bimbók" felismerik a kellemetlen ízt és elmenekülnek. Ez akkor is beválik, ha nem tudsz porszívóval őrt állni a gyerkőcök mellet!
2009. márc. 10. 22:35
 25/30 anonim válasza:
100%

Nálunk ugyanez a panasz, szintén a sok morzsa meg az ágy alatt dugdosott csokipapirok stb. :D

Próbálkoztunk ecettel, nem jött be. Majd a cukrosvíz de az se az igazi, utána jött a biokill de ezek arra is immunisak. Az anyós adott valami tisztítószert, az asszony meg azzal permetezte őket, az egész jó volt.

Aztán jött az ötlet, hogy nagyapám ilyenkor mit csinált, fogtam 2 csomag dohányt és beszórtam a széleket, sarkokat. Azóta mintha megsértődtek volna, teljesen felszívódtak... :)

2009. márc. 11. 00:25
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Már csak arra lennék kiváncsi hogy hogyan találjam meg a fészküket?Ugyanis minden pontban megtalálhatóak.
2009. márc. 15. 11:23
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem figyeld őket meg. Merre masíroznak a kis morzsácskákkal a hátukon vagy merre vannak többen az már közelebb van a bolyhoz, mert amúgy szóródnak a lakásban de kis szemetek, mert leadják ám egymásnak a drótot, hogy hol lehet kaját lelni. Minél több van annál közelebb vagy a fészekhez, persze lehet ám, hogy az nem is a lakásba van de az is elég ha rájössz honnan másznak elő.
2009. márc. 17. 21:29
 28/30 anonim ***** válasza:
Mi hintőport használtunk a résekbe meg ahonnan láttuk elő jönni őket.Sokáig tartott de azóta nincsenek.
2009. márc. 20. 22:57
 29/30 anonim ***** válasza:
Mi hintőport használtunk.Bevált.
2009. márc. 20. 22:58
 30/30 anonim válasza:
100%
velünk is ez a helyzet :( a mocskok bolyokat alakitanak ki a lakásban,többet is. PL.április végén eldobozoltunk egy csomó babaholmit és nemrég elő vettük,hát szép kis boly volt benne :( undoritóak! Örülök hogy megtaláltam ezt az oldalt,mindent sorban kifogok próbálni
2010. jún. 10. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!