Szerintetek jogos amit csinálok? (Cigaretta, szülö)?
Sport ember vagyok,akárhányszor csak hazajövök dől a cigiszag a lakásba ha kinyitom a konyhaablakot akkor megy a fesztivál,és idegességembe mindig a hűtőt ütöm,tisztaa horpadás az egész,most meg anyámnak mondom,hogy dől a cigiszag kinyitom az ablakot,erre becsukja és megkérdezi,hogy mi van ha cigiszag van,izombol belebasztam a tűzhelybe aztmég neki állt feljebb,hogy nincsenek százezrei megjavittatni,namost vélemények?
17/F
Szomorú, hogy ennyire félre tud siklani egy anya-gyerek kapcsolat. De az a legszomorúbb, hogy az anya nem tud mutatni egy olyan mintát (problémamegoldási stratégiát) a gyerekének, ahol a cél a kompromisszum.
Ezért nem is kell csodálkoznia senkinek, hogy a srác sem tudja kezelni a kialakult helyzetet. Az, hogy az anya a gyereke egészségét sem veszi figyelembe...
Szerintem amint lehetőséged adódik, költözz el, bútorozz össze valami haverral, vagy menj koleszba, ha továbbtanulsz.
A távolság amúgy nem csak az egészségedre nézve, hanem anyuddal való kapcsolatodra is jó hatással lehet.
Elöszőr is nem nem jogos amit csinálsz és ne ütögesd a hűtőt!
Másodszor De Puta Madre hát te sem vagy agyilag százas az biztos úgyhogy így dumálj másnak.Igazad van nehogymár fel merjen háborodni h az anyja füstjét kell szívnia.
Az "okoskodónak" meg üzenem hogy igaza van mert tényleg így van.(aki ilyen trehány ne csináljon gyereket ennyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!