Szerintetek jogos amit csinálok? (Cigaretta, szülö)?
Sport ember vagyok,akárhányszor csak hazajövök dől a cigiszag a lakásba ha kinyitom a konyhaablakot akkor megy a fesztivál,és idegességembe mindig a hűtőt ütöm,tisztaa horpadás az egész,most meg anyámnak mondom,hogy dől a cigiszag kinyitom az ablakot,erre becsukja és megkérdezi,hogy mi van ha cigiszag van,izombol belebasztam a tűzhelybe aztmég neki állt feljebb,hogy nincsenek százezrei megjavittatni,namost vélemények?
17/F
Hát szerinted hányszor próbáltam megbeszélni?
Jolvan majd nem cigizünk,ahhoz képest itt 2percenként rágyújt valaki és mivel panelbe lakok az egész lakást belepi a füst:S
Máshogy nemtudok reagálni erre
Okss de ami sok az sok,naponta kérem,hogy fejezze be,tudja ,hogy utálom és ha kimegyek kajálni csakazért is rágyújt
Nem nem én vettem de agressziv tipus vagyok és amondo vagyok ,hogy inkább itt vezessem le mint valakin
Ha meg jön a következő hozzászólás,hogy sportolj elárulom,hogy kravmagázok,futok,eddzek,és focizok
Először is ne nevezd magad sportembernek, mert annak része az önuralom is. Másodszor tanulj önuralmat, és ha leérettségiztél, költözz el máshova.
Harmadszor tanúsíts némi tiszteletet a szüleiddel szemben. A szobád ablakát ki tudod nyitni, ott így nincs füst, már hideg sincs, a konyhába meg ne menj ki.
Nem csodálom, hogy nemtudja megbeszéli az anyjával hogy ne cigizzen a lakásban. Az ilyen aki ennyire nem figyel oda a saját gyereke egészségére azt nem fogja meghatni ez a próbálkozás. A dühkitöréseid meg teljesen érthetőek csak fogd vissza magad mert tényleg nem járható út az agresszió.
De Puta Madre: Nemhiszem hogy csak azért mert képes volt szülni egy gyereket joga lenne így és ennyire károsítania az egészségét. És csak annyit arról h a kis p.csád alá lett tolva minden hogy ez a szülő KÖTELESSÉGE hamár képes volt gyereket csinálni akkor akár a saját rovására is de el kell tartania.
A tiszteletről meg annyit ha nem tisztelnek engem nekem sem kötelességem mást tisztelni mégha a szülőről is van szó. Szerintem is ez a legjobb megoldás zárkózz csak be a szobádba ha meg kimész pl wc-re akkor meg húzz gázálarcot.
UI: remélem megoldódik valahogy a problémád és az elöző hozzászolókkal meg ne foglalkozz.:D
Hát az volt okos szólás,hogy ha világra hoz akkor ez a kötelessége,hogy felneveljen és biztosítsa a gyerekkoromat
Nem vagyunk amúgy rosszba,szóval csak néhanapján vannak ilyen gondjaim ,amikor megérkezek tök vidáman és el is cseszik a kedvemet.
De köszi a hozzászólásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!