Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szoktatok lomizni? Szét...

Szoktatok lomizni? Szét néztek olyankor ti is? Mi az amit találtatok már?

Figyelt kérdés

Nálunk most van lomi és látom hogy nagyon sok ember nézgél kutakodik, keresgél. Elsősorban nem a romákra gondoltam, hanem magyarokra. (Kérlek, hogy sértőt ne irjatok. Én is romalány vagyok, de a normális fajtából.)

- Ti körül szoktatok nézni ilyenkor és találtatok már valamit aminek örültetek vagy valami értékes dolgot???

- Vélemények is érdekelnek a lomizással kapcsolatban, vagy ha láttál valamit és elmesélnéd..

Csak kiváncsiságból kérdezem. Köszi a válaszokat!

2011. márc. 20. 17:34
1 2
 1/20 anonim válasza:

Én örülök, ha örülnek a kidobott cuccaimnak.

De nem szoktam "lomizni" járni.

2011. márc. 20. 17:39
 2/20 anonim ***** válasza:

Én is örülök ha valki neki tetsző dologra lel az enyéim között!!Mi nem járunk lomizni, mert így is sok a lim-lom itthon!!:)

Meg amúgy sem!

2011. márc. 20. 17:42
 3/20 anonim ***** válasza:

régen, amikor még a cigányok nem lepték a lomokat, akkor találtunk anyummal szánkót, aminek télen nagy hasznát vettük :D

tavaly meg találtam egy tök jó kis fémdobozt :D kimostam domestossal, abban tartom a dugipénzem :D

barátnőmék régen egy fasza kis bőrkanapét vittek haza, ami még 10 évig tök jó volt. :D

2011. márc. 20. 17:51
 4/20 anonim ***** válasza:
Isten ments, így elég lom van otthon, örülök, ha azoktól megszabadulok, nemhogy még a másét hazavigyem.
2011. márc. 20. 18:07
 5/20 anonim ***** válasza:
Direktbe lomizni nem szoktam. A mikor van a környéken, akkor csak nézelődök (már ha lehet ilyen mondani rá). De néhány éve szert tettem egy tök jó hintaszékre, amit csak néhány helyen kellett megragasztani. Meg 2 éve szedtem fel a földről egy tök szép ékszertartó doboz félét.
2011. márc. 21. 13:33
 6/20 anonim ***** válasza:

amikor koleszos voltam, mi jártunk, a legjobb fogásom egy nagy zacskó üveggolyó volt, de én a haszontalan dolgoknak örülök. de a srácok tökjó bútorokat is zsákmányoltak néha. de a kupacfoglalós családok már akkor gázak voltak :(

tavaly a volt albérletemben pakoltam ki a lomokat a főbérlő csajjal, kidobtam egy régi szemüvegemet, reggelre el is tűnt, ott volt a nyitott tok a kupac tetején, de kinek kellett két különböző dioptriájú, cilinderes lencsével? :)

2011. márc. 27. 23:41
 7/20 anonim ***** válasza:

Nálunk jövő hétfőn lesz lomtalanítás. Még soha nem guberáltam. Azt nem mondom, hogy az utcán járva nem sandítottam már oda egy szemétkupacra, de inkább csak kíváncsiságból, hogy miket dobnak ki az emberek. Nem azért hogy turkáljak benne.

Nálunk egyébként ez annyira nem is szokás. Mikor egyetem alatt Budapestre költöztem, hát első évben mikor lomtalanítás volt el voltam hűlve, hogy mekkora szeméthegyek vannak minden sarkon. Szinte mindegyikben zörgelődtek, turkáltak. állandóan jött valaki aki szétdobálta a kupacot. Aztán mikor elment jött a következő. Emlékszem volt hogy egész éjjel őrzött valaki egy szeméthegyet.

Ez nekem első látásra nagyon groteszk látvány volt.

2011. márc. 31. 15:43
 8/20 anonim ***** válasza:
51%

Ez Mafyarország.Máshol intelligensebb országokban ezt úgy csinálják, hogy kiállnak a kapu elé árulni potom pénzért a "lomokat".Így nem cikis aki "megveszi" mert fizetett érte.De itt meg milyen cikis már, megállni és turizni a szemétben.Mert ugye egybe van a törött sz@r a " még lehet másnak jó" cuccal.Ezért nem lomizok.Pedig én is hallottam már jó fogásokat.

Egyszer egy c. család megállt a mienket pakolni.Volt egy fél pár gyerekcipő.Azért dobtam ki mert nem volt meg a másik fele,---hogy hová let???:)Keresték de nem volt sehol.Megsajnáltam az öreglányt és hoztam ki neki egy pár gyerekcipőt ami már kicsi volt a fiamra...

2011. márc. 31. 15:58
 9/20 anonim ***** válasza:

Hú de intelligens voltam:S

*Magyarorszég nem Mafyar :-))))))

2011. márc. 31. 15:59
 10/20 Olga néni ***** válasza:
55%
Tök jó lenne turizni, de az a baj, hogy a romák azonnal ellepik az egész területet, és őrzik az "árút", mintha az övék lenne, és nem lehet válogatni semmit.
2011. márc. 31. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!