Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Találtatok már a tollpárnátokb...

Találtatok már a tollpárnátokban kukacokat? Eladásra kínáltuk toll párnáinkat Eljött a felvásárló, kivágta, és egy marék tollat vett ki, amiben undorító állatok voltak. Elvitettük, persze egy fillért sem adott érte.

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 18:53
 1/6 anonim válasza:
100%

Ne nagyon dőlj be ezeknek, nálunk is jártak, még amikor wartburgjuk volt, ugyanezt a jelenetet előadták. Rabló banda :P És nem a származásuk miatt ítélem el őket ennyire.

Amúgy azokra gondolsz, akik nyomatják a hangosbemondóból, hogy: Itt a tollfelvásárló?

2011. jan. 23. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

igen, a kolléganőm járt így ! a mocskok fölhasították a párnát, persze a markukban volt a csali ganyés tolluk.

a kolléganőm meg csak nézett és megszólalni sem tudott.

aztán még "ők" ajánlották föl, hogy ingyen elviszik a "szemetet".

NEM SZABAD beengedni őket a lakásba!!!!

nálunk van tisztességes tolltisztító kisiparos, aki átveszi kilóra a párnát, dunyhát, majd az új angint és a tisztítást

megfizetve, ugyanannyi súlyú /persze nem ugyanazt, mert egy rendszeren átmegy sok / friss levendulaillatú terméket

kapunk vissza.

2011. jan. 23. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
jellemző.Persze nem lehet leírni,hogy cigányok.Hát mikor tanuljátok meg végre,hogy cigányokkal nem szabad üzletelni,mert a tisztességet nem ismerik!Cigánnyal jó üzlet még nem köttetett.Csak olyan,amiben a magyar át lett verve,vagy meg lett lopva.És jaj,de jókat röhögnek rajtunk!Régebben a falvakat olyan tollasok járták,akik értéktelen műanyag kacatokat adtak cserébe az értékes ágyneműkért.Csak kihasználták,hogy egy faluban alig van választék,aztán,ha egy szép rózsaszín műanyagvájdlingot megmutattak,a hülyéje már szaladt is be a párnáért(azt addigra elfelejtette,hogy mennyit dolgozott vele,mennyi ludat kopasztott,hány órát töltött tollfosztással) Nem baj.Amíg ilyen hülyék vagyunk,meg is érdemeljük.Aztán senkinek nem gyanús,hogy ezek a tollasok L-es rendszámú Mercedes kisbuszokkal járnak.
2011. jan. 24. 00:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Hát jól befürödtünk.!Aztán még fel vannak háborodva,hogy lenézik őket! 6 párnát,és 4 dunnát "loptak"el tőlünk.Én még ilyent nem láttam.Bűvésznek is beillett volna.Drága "tanulópénz" volt.Dögölne meg mind!!!!!!!!Most olyan dühös vagyok magamra,:::::::::Honnan a francból vehette elő? 3 párnába is belenyúlt,"befelé"nem láttam a kezébe semmit.HOGY LEHETTEM EKKORA ÖKÖR????????
2011. jan. 24. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

hát ez tényleg drága tanulópénz volt... nagyon sajnálom, hogy így jártál.ezek valóban olyan bűvészek, hogy Rodolfó

hozzájuk képest kisinas volt.

2011. jan. 24. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Most már csak abban bízok,hogy sokan olvassák a "történetem"és nem járnak így,mint mi.Óvatosak legyetek,rohadt szemét ez a "kisebbség"!!!!!!!!
2011. jan. 26. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!