Albérlet minimálbérből?
Attól függ mennyit költesz az albérleten,és a rezsin kívül kajára,és szórakozásra. Ha nagyon keveset eszel,és nem jársz el szórakozni,akkor talán egy lakást is tudnál bérelni szerintem,de ehhez aszkétának kell lenned. Én jobbára itthon vagyok. zenét hallgatok ,netezek,olvasok...
Egy vidéki városban vagyok egy szobában .A lakásban ketten vagyunk. Havi 16-ot fizetek + a rezsi ,ami egy hónapban attól függően,hogy tél,vagy nyár van 10,és 20 ezer közt van. A kajára költök még többet sztem olyan 15-20 ezret. A net elhanyagolható. ketten fizetünk 3-at (UPC) Erre jönnek a rendkívüli kiadások. Én úgy számolom ez úgy 60-70 ezer közt van,és csak egy szoba...
Én 3 éve vagyok itt a lakásban. Előtte fősikolásokkal voltam,de sztán nem jött be az az életforma,és feladtam egy hírdetést,hogy nyugalmas bérlőtársakat keresek:)
Sikerült is. Most egy 3 szobásban vagyok,és csak ketten vagyunk. A harmadik teljesen üres már vagy 2 éve. A srác napközben dolgozik,így egész nap egyedül vagyok:) Igaz egy kicsit unalmas sokszor,mertz ez egy kicsi város (50ezres),és nemigen lehet hová menni nagy sétákat tenni. 1 óra alatt keresztül lehet gyalogolni.
Egy önálló kis lakás, ami normálisan néz ki 80+rezsinél kezdődik.
Munkásszállók vannak ilyen 1500/napért, de minimálbérből azt sem könnyű kihozni, és valakivel vagy egy szobában, aki idegen. Fürdőszoba meg a folyosón.
Albérlet minimálbérből?
ez volt a kérdés :D szóval nem tudom mit hadoválsz itt össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!