Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Albérlet minimálbérből?

Albérlet minimálbérből?

Figyelt kérdés
lehetséges? (ha csak magad kell eltartani és nyilván nem luxus körülmények között élsz)
2011. márc. 12. 10:30
1 2 3
 1/21 yuda ***** válasza:
100%
vidéken talán, városban nem hiszem.. vagy társulj inkább valakivel.
2011. márc. 12. 10:32
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem igazán. A legtöbb bérleti díj általában jó fele a minimál bérnek, a rezsi meg elviszi a maradékot, és még nem ettél, nem utaztál... :( Sajnos ez a helyzet ma Magyarországon. Egyedül lehetetlen albérletet fenntartani minimálbérből.
2011. márc. 12. 10:33
 3/21 A kérdező kommentje:
:( ez olyan sz__r. Ismerősök barátok nem akarnak/ még nem tudnak albérletbe jönni, idegennel meg érthetően nem szeretnék közös albérletet.
2011. márc. 12. 10:56
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én anno tanyán kezdtem albérletben 10 ezer/hó volt.

Be tudtam járni suliba,mellette dolgozni,este haza hajnalban kezdtem elölről.Ilyen megoldás is van,de persze nem mindenkinek felel meg,bármennyire is fullos egy tanya és lehet akármilyen jó a közlekedés,akkor sem jó mindenkinek.Nekem évekig meg felelt,sőt,most is még szuperebb tanyában lakom,de már a sajátomban(Csongrád megye)

2011. márc. 12. 14:42
 5/21 A kérdező kommentje:

köszi, hát erre fele tanya nem igazán van.

panel olcsóbb lenne mint a kertes. Általában megszabják, hogy hány állatot tartassz? mert nekem több madaram és ketrecben élő állatom is van.

2011. márc. 12. 16:14
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

vidéken is 20 csak a lakbér (a legolcsóbb), erre még rájön a rezsi, ami szintén egy vagyon.

inkább próbálj társulni, ha van zárható szobád, és az értékeidet ott tartod, akkor nem olyan rizikós.

minimálbérből luxus egy egész lakást kivenni. meg aztán nagyon szűkösen jössz ki.

2011. márc. 12. 17:18
 7/21 A kérdező kommentje:
ja igen és még azt nem említettem, hogy érettségim nincs
2011. márc. 12. 17:41
 8/21 A kérdező kommentje:

bocsi ennél butább nem leszek.

Gondolom tudtátok, ha minimálbérről van szó :)

2011. márc. 12. 17:42
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok,aki tanyán kezdtem..

az,hogy minimálbért keresel,nem jelenti azt,hogy alul iskolázott vagy.Sőt!

Nekem szakmám,érettségim,nyelvvizsgám,hivatásos jogosítványom van több kategóriára is és érdekes,2 évig utcát söpörtem :-( na ez nem önszántamból tettem,de ott is beígérték,hogy sofőr lehetek.Hát persze,hogy nem.

Égettem magam 2 évig az utcán.Szép volt.Aztán persze felmondtam és buszozni fogok(a teherautózásról lemondtam,de a busz úgy néz ki össze jön)

Szóval nem hiszem,hogy csak az keres minimálbért,akinek nincs érettségije.Nézz engem,máshol is dolgozhattam volna,de mégse,mert próbáltam megvalósítani az álmomat(ami persze ott nem sikerült)

Sok sikert Neked!

21/L

2011. márc. 12. 20:30
 10/21 A kérdező kommentje:

köszi a válaszodat!

én 1000%-ig biztos vagyok abban, hogy a szüleink és a nagyszüleink sokkal könnyebben álltak talpra mint mi.

Akkor volt munka és aki dolgozott az jutott is valamire

2011. márc. 12. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!