Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kupis a házatok?

Kupis a házatok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 18:08
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
:)
2011. márc. 5. 11:50
 22/30 anonim válasza:
0%
Fúú, nagyon! Három 10 éven aluli gyerekünk van, övék az emelet, velük mindennap rendet rakatok. De én rám nem szól senki, az alsó szint olyan mintha bomba robbant volna :D Az a kifogásom, hogy a ház van értünk és nem fordítva.
2011. márc. 6. 09:51
 23/30 anonim válasza:
Szobámban nagy átlagban iszonyat rendetlenség van, amit egy hétvégi takarítás szüntet meg, hogy aztán a következő héten újra rendetlenség legyen... =D =D
2011. márc. 6. 14:57
 24/30 A kérdező kommentje:

jajj de sok kuplerájos ember van :D

úgy megnyugodtam, akkor nem is kelek fel a géptől majd csak ön tisztul a padló meg minden más :D

2011. márc. 6. 15:01
 25/30 anonim válasza:
39%
Az én otthonom mindig rendben van. Pedig kisgyerekeket nevelek. És minden nap háromszor mosogatok, mert nagy a család. Soha nem feküdtem le még úgy, hogy mosatlan maradt a konyhámban. Jó érzés reggel a tiszta,rendezett konyhámban meginni a kávém. Sokat elárul egy nőről mennyire tiszta és rendezett a lakása. Szóval hölgyeim ezzel nem dicsekedni kéne, hanem az itt eltöltött időt rendrakással tölteni.
2011. márc. 6. 17:01
 26/30 A kérdező kommentje:

gyere és takaríts nálam és a többi válaszadónál is :)

mi is szeretjük(szeretnénk) a rendet

2011. márc. 6. 17:22
 27/30 anonim ***** válasza:

Én iszonyat kupis voltam...

Főleg azért mert a kis lakásomban nincs még elég tárolóhely. Amikor kolis voltam akkor ott minden cuccomnak megvolt a maga helye, be is szóltak a lakótársaim hogy felesleges ilyen patentul felpakolni mindent az ágy feletti polcra mert úgyse lesz úgy 1 hónap múlva...

Úgy volt. haha

Itt eleinte hatalmas kupi volt, asztalon, földön széken mindeenhol... sőt még takarítónőt is akartam keresni, de anyum kiakadt amikor ismertettem vele az ötletet, másokat se szeret beengedni, mert van 1-2 érték, ami könnyen vihető, sőt már lopták is el anno, de szerencsére megkerült.

Aztán meguntam, szal már pakolgatok, tehát ha átjönne valaki akkor nem lennék halál cikis helyzetben.

De hogy olyan rend legyen amit én akarok ahhoz kéne venni pár szekrényt de előtte eladni ezt a nagy fafaragott ülőgarnitúrát, amit nem ilyen pici lakásban, hanem egy kastélyban tudnék elképzelni, mert ez túl sok helyet foglal.

A kosz nincs és kupi van dolgot én sem értem, mert tapasztalat mondatja hogy 2 naponta fel kéne porszívózni, meg portörölni és felmosni hogy TISZTASÁG legyen, mert amikor anyuval kitakarítottunk 2 nap múlva megint találtam port...-.- és nem egy gyár mellett lakom.

2011. márc. 6. 20:52
 28/30 A kérdező kommentje:
ha nem hiszed, hogy kupi van kosz nincs szívesen látlak a házamban :D
2011. márc. 6. 23:29
 29/30 anonim ***** válasza:

Sztem csak más a mércénk :D előttem évi 1 hónapban nagyanyám példája lebegett akinél ha leteszel a kanapéra egy újságot elmész wcre és visszamész az újság már a helyén van... és ez nem csak egyszer és nem csak velem fordult már elő. Ő anno napi min. 1* porszívózott, azért írom hogy min. mert volt amikor 2*, mert mi gyerekek behordunk mindent.

Most kérlek állj fel és egy újjal húzd végig a tv tetejét, van rajta por? Vagy én nem hiszem el hogy nincs a padlón is kosz... pl. ha leejtenél egy szendvicset a földre felvennéd és nyugodt szívvel meg tudnád enni, hogy nem koszos?

Am ha Bpn laksz meglátogathatlak :D:D mostanában úgyis unatkozom :D

2011. márc. 6. 23:57
 30/30 A kérdező kommentje:
nem bp-n lakom amúgy ha le esik egy kaja az után feltakarítok, de meg lehet enni, mocsok nincs csak kupleráj. szép rendet rakok aztán van 1-2 dolog amit kiveszek mert ez úgyis kelleni fog aztán ottmarad xD ésez így van sok mindennel
2011. márc. 7. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!