Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kupis a házatok?

Kupis a házatok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 18:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

21:00

A recept:

Összepakolsz, feltakarítasz. Aztán mindent előveszel és semmit sem raksz a helyére, mert "úgyis mindjárt kelleni fog". A könyveket, az újságokat kinyitva a földön felejted. A ruháidat keresve kipakolod a fél szekrényt.

Máris tisztaság van... és kupi. :D

2011. márc. 1. 21:07
 12/30 anonim ***** válasza:

Ó, nálunk kupi is van, meg kosz is. Nem is kicsi.

Amúgy próbáltam egy időben a konyhát rendben tartani. Esténként minimum fél-egy óráig tartott a koszos edényeket, konyhapulton hagyott gépeket elpakolni, a mosogatógépet beindítani, a maradékot elmosogatni és a konyhapultot letörölni. Minden áldott nap. Másnap este kezdhettem elölről. Végül úgy döntöttem, hogy akkor inkább legyen kupi, és csinálok valami értelmeset ebben az időben.

2011. márc. 1. 22:51
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :D

azt hittem csak mi vagyunk ilyenek :D

"úgyis mindjárt kelleni fog"---nálunk ezért van elöl a sok ruha stb.

a LEGnagyobb kupi a számítógépes íróasztalon van, de a többi sem kutya :D

21:00-ás válaszoló jó neked hogy ilyen kiegyensúlyozott vagy :D

Az is ismerős, hogy mielőtt jön a vendég gyors megigazítom a széttúrt ágyamat, letakarítom az asztalt stb, de pár percre rá megint tele van

írhattok még :D

kinek mik vannak szanaszét a házban?:D

2011. márc. 1. 23:52
 14/30 anonim ***** válasza:

nálam a nappaliban van 2 fotel. na, azon a nemtúlkoszos hogy kimossam, de ahhoz már használt, h visszategyem ruhák vannak. valami rejtélyes fóbia miatt nem szeretek a mosogatóba pakolni, hanem szanaszét az asztalra és a pultra kerülnek az ominózus edények. ha helyzet már tarthatatlan, csak akkor kezdek mosogatni.

emiatt úgy néz ki a lakás mint Drezda a 2. vh után :D

egyébiránt pedig tisztaság van, minden nap porszívózok.

de ruhaügyileg nem tudok rendet tartani, akárhogy próbálom. viszont vígasztal, hogy a legjobb barátnőm is ilyen. a párom viszont mindig ki van borulva, hogy ebben a lakásban nem lehet sehova leülni, mert mindenhol az én szarjaim vannak :D

2011. márc. 2. 09:41
 15/30 anonim ***** válasza:

Én a ruhákat, amiket még egyszer felveszek, de a szekrénybe már nem teszem vissza, egy ruhainason tárolom Nagyon praktikus, kis helyet foglal. Régen nekem is mindíg a fotelben voltak. A másik kupiforrás a lakásban, hogy a párom soha nem teszi a szennyest a szennyestartóba, inkább rádobja, vagy mellé. Aztán most ahogy körbenézek, látom hogy a vasalásra váró ruhák egy kupacban várakoznak,a másik fele meg még a szárítón. Van 1-2 nyitott újság, és pár cipő ami nincs a helyén. :)

Szóval van egy kis kupi, megyek is pakolászni.

Igaz szerintem ez nem olyan borzasztó, a szomszédomnál mindíg óriási a rend, és tisztaság, mint egy múzem, de minden nap takarít és porszívóz. Én azt nem bírám.

2011. márc. 2. 12:42
 16/30 anonim ***** válasza:
Nálunk tényleg mindig rend van.2en vagyunk, és az az elvünk, hogy amint végeztél valamivel, egyből vissza a helyére. Ha pl. váratlan vendég jön, legfeljebb 10 mp h beengedhessem, mert annyi idő alatt el tudom rakni azt, ami útban van. nehéz volt megszokni, de már egy éve így működik, és nagyon jó érzés. + mindent kiszórunk/elajándékozunk, ami nem kell, nem használjuk, így ha körül nézek, csak azok vannak körülöttem, amit TÉNYLEG használok, és kell.
2011. márc. 2. 12:59
 17/30 A kérdező kommentje:
gondoltátok, hogy a nagy többség ilyen kupis? :D
2011. márc. 2. 13:21
 18/30 anonim válasza:
39%
TARTSD MEG A RENDET ÉS A REND MEGTART TÉGED!
2011. márc. 4. 15:20
 19/30 A kérdező kommentje:
de égő vagy :D xD
2011. márc. 4. 20:34
 20/30 anonim ***** válasza:
Nálunk nem szokott kupi lenni, próbálom rendben tartani a lakást. Főleg, ha jön hozzánk valaki. :)
2011. márc. 5. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!