Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kupis a házatok?

Kupis a házatok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 18:08
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
mennyire és mekkora kupi szokott lenni nálatok és melyik helységben?
2011. márc. 1. 18:09
 2/30 anonim ***** válasza:

hajajj

melyik helységben? konyha,háló,kisszoba,fürdő,előszoba...meg a...jah,nincs több:D

kupis és rendetlen vagyok,párom detto,de mocsok nincs,csak rendetlenség

2011. márc. 1. 18:24
 3/30 anonim ***** válasza:
66%
Én nem szeretem a kupit, szóval igyekszem rendben tartani a házat.
2011. márc. 1. 18:25
 4/30 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagyok egy rendmániás, de azért próbálom olyan szinten rendbe tartani a lakást, hogy ne nőjön a fejemre a kupi. :) Azért van úgy, hogy ellustulok, és ott marad másnapig a mosatlan, vagy elmarad a rendrakás.
2011. márc. 1. 18:29
 5/30 A kérdező kommentje:
:D nálunk kosz nem nagyon de kupi az aztán szokott lenni, főleg a hálók meg a konyha, egyszerűen maguktól másznak el a ruhák meg a tányérok :D
2011. márc. 1. 18:30
 6/30 anonim válasza:
Nálunk nappali,konyha,háló szobák.Inkább kupi van,mocsok az nincs,de volt már rá példa,hogy hetekig nem tettem arrébb semmit,mert beteg voltam,meg voltak más dolgok,nem is takarítottam,na azt kellett volna megnézni:D Utána 3 napig tartott míg mindent rendbe raktunk:)
2011. márc. 1. 18:33
 7/30 anonim ***** válasza:
most egy kicsit a szobám. Az íróasztal tele van papírokkal (tananyaggal). Most fogok államvizsgázni, aztán szakdoga készítés hátra van, + tételek dolgozása, stb. és mellette a munka... egyszerűen nincs időm takarítani, csak ilyen felületes takarításra van időm.
2011. márc. 1. 18:45
 8/30 anonim ***** válasza:
80%
Nálam sincs kosz, de rendetlenség az nagyon. Mindenhol. De ha előre tudom, hogy vendégek jönnek, akkor rohammunkában pár óra alatt összekapom az egész házat.
2011. márc. 1. 18:54
 9/30 anonim ***** válasza:

Azt hogy csináljátok, hogy kupi van, kosz meg nincs? Ha minden szét van dobálva, hogy lehet úgy takarítani?

Egyébként nálam rend van. Az az elvem, hogy ugyanannyiból tart valamit visszatenni a helyére, mint bárhova máshova. Igaz, ehhez hozzátartozik, hogy mindennek fixen meghatározott helye van, és ahogy az életünk változik, úgy ezek is. Így minden a lehető legjobban kézre esik.

Egy dolog problémás csak, az előző napi ruhák általában a földön landolnak, de reggel elrakjuk őket.

Hozzánk jöhet bárki bármikor, sosincs akkora kupi, amit szégyellni kéne és rohammunkában takarítani. Max. ha ebéd után jön, akkor lehet, hogy még nem mosogattam el, de ezen nem stresszelek, hanem becsukom a konyhát, vagy beszélgetés közben elmosogatok.

2011. márc. 1. 21:00
 10/30 anonim ***** válasza:
Ha megtudnék szabadulni a JÓ LESZ MÉG VALAMIRE szenvedélybetegségtől :) a saját birodalmam örök rendje jönne el .
2011. márc. 1. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!