Mért mondják, hogy az ágyat ne tegyük a víz vezeték fölé mellé?
Ezt vízvezetékre nem szokták mondani, inkább természetes víz ér-forrás-folyás esetén áll fenn az a kisugárzás ami idegrendszeri hatásokat vált ki.
Nem hallottam hogy ezt tudományos alapokon igazolták volna, de több száz(vagy ezer)éves hiedelem hogy emberi(és állati)idegrendszert negatívan befolyásolja.
Bár tagadhatatlan és valóban észlelhető hogy állatok is kerülik ezeket a helyeket és a növények sem olyan életképesek ezeken a helyeken.Sőt a modern kor eredményeként ugyanez a negatív hatás tapasztalható elektromos berendezések-vezetékek mellett is és ez utóbbi káros(egészségkárosító)mivoltát az orvostudomány is bizonyítja valamint elismeri!
Az ágyam 15 éve a vízvezeték fölött van,és nyugodtan alszom.
Nem kell mindent elhinni!
Szerintem is vízér lehet, amire gondolsz, meg a Hartmann zóna és társai. Igazán még nem foglalkoztam ezzel a témával érdemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!