Miért mondják azt, hogy a 12. kerület drága lakásvásárlás céljából?
jaja van 13 M ért a déli pályaudvar mögött:)
A 12 jobb de arányaiban a 12ban ugyanaz a lakás 1,5x jobb. A 11 elég nagy kerület, a legjobb hely a karolina és környéke.
Én a 13mat választanám, mert ugyanannyiért 1,5x akkora lakást kapok metróközelben normális környéken.
azért nem mind1, hogy az 1 szobás lakásért kérnek 13m-t vagy a 1.5, 2 szobásért.
a 12 nagy része elit környék (tehát drága), a posszantabb részeken meg nem vennék lakást, pláne nem 13 m-ért mondjuk valami földszinti udvari sötét lyukat.
én Újbudát ajánlom, itt nagyon sokféle lakástípus van, ahhoz képest, hogy jó a közbiztonság, és az emberek többsége kulturált, nem drága kerület. minden a közelben: 7es busz, 6os villamos, amivel a fontosabb helyeket meg tudod közelíteni átszállás nélkül.
Én is inkább Újbudával szemezgettem, maradok is annál szerintem. Az utóbbi időben sokat jártam arra és nagyon megszerettem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!