Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha kibontotok egy zacskó...

Ha kibontotok egy zacskó mazsolát/tésztát/porcukrot, stb. a konyhában, a maradékot hogyan zárjátok le?

Figyelt kérdés
Én ruhacsipeszt és irodai bindercsipeszt használok, de talán van praktikusabb megoldás is...
2011. jan. 30. 16:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Ruhacsipesz, bindercsipesz, és van olyan is, hogy egy nagyobb zacskóba beleteszem, aláhajtom és kész :-)
2011. jan. 30. 17:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
befőttesüvegbe, esetleg fedéllel zárható műanyag dobozba teszem, és a kupak rácsavarásával vagy rápattintásával zárom.
2011. jan. 30. 17:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindent befőttesüvegbe teszek, több tucat egyforma sorakozik a polcon. Eleinte zacskóztam, de utáltam, mert mindig továbbhasadtak, aztán ömlött mindenfelé a kaja... bár lehet, hogy csak én vagyok béna.

A sok üveg még esztétikus is, ráadásul tuti hermetikusan zár, tehát se moly és rokonai nem megy bele, se egér, se az aromája nem megy ki :)

2011. jan. 30. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
befőttesgumival..
2011. jan. 30. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:
96%

ikea zacskócsipesz. tök jó színei vannak, és olcsó.

2 méret van egy csomagban.

bírja a fagyasztást is, kb mindent azzal zárok le ami zacsiban van.

[link]

2011. jan. 30. 23:13
 16/18 anonim ***** válasza:
94%
Énis ikeás csipeszt használok, valóban praktikus, és a hűtőben is ezzel zárom le a nyitott tejet, az előrecsomagolt sajtot, kolbászt. A mélyhűtőben a kinyitott züldségkeveréket, burgonyát, szóval amit csak lehet. :)
2011. jan. 31. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:
96%
Én is IKEA zacskócsipesz. Tök jó. Link kettővel felettem asszem...
2011. febr. 1. 22:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem van egy doboz mezei gemkapcsom. :D
2011. febr. 13. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!