Ha kibontotok egy zacskó mazsolát/tésztát/porcukrot, stb. a konyhában, a maradékot hogyan zárjátok le?
Figyelt kérdés
Én ruhacsipeszt és irodai bindercsipeszt használok, de talán van praktikusabb megoldás is...2011. jan. 30. 16:45
1/18 anonim válasza:
Háztartási boltokban, vagy műanyagot árusító boltokban lehet kapni, kimondottan erre a célra gyártott csipeszeket, szinesben. Nézd meg.
3/18 anonim válasza:
Blinder clip-pel, vagy tűzőgéppel.
5/18 anonim válasza:
Azt amit 1. hozzászóló:Aromazáró csipesz, praktikus több méretben van és folyékonyat is lehet vele lezárni.
7/18 anonim válasza:
Nálunk a patikában ingyen adnak beföttes gumit.
8/18 anonim válasza:
Ha nincs más:szallaggal,madzaggal masnira kötöm.
9/18 anonim válasza:
Mazsit pl. alufoliába csomagolom, de sose dobom el a pici üvegeket se, abba teszem a kis mennyiségű dolgokat. A zsömlés zacsit is megtartom abba is lehet pakolni.
10/18 anonim válasza:
a legeslegjobb a postagumi. mindent kibír, a fagyasztást is. minden megkezdett zacsit ezzel fogok át,amire nagy, arra kétszer tekerem.sokáig csipeszeltem én is, de a fagyóban akadályozott és gyakran leesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!