Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan oldanátok meg azt a...

Hogyan oldanátok meg azt a problémát, hogy olyan helyen ahol nincs bevezetve víz, tudjatok fürdeni? (info lent)

Figyelt kérdés
Horgászstégről van szó, ahol ugye, nincs bevezetve a víz! Addig oké, hogy melegítenék vizet és hozzá a hideget, de mibe öntsük bele? Mérete miatt nem szeretnénk rendes nagy kádat vásárolni! Zuhanytálcára gondoltam, de ahogy nézem neten, a legmagasabb is max 17cm. Műanyagba nem tudom lehet e venni vmi nagyobb méretű dolgot, de abba meg ugye nem feltétlen jó a forró vizet önteni! Ötleteket várom! SOS Köszönöm
2011. jan. 20. 01:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Fiatalkoromban nem volt fürdőszobánk. Egy nagyméretű lavórban fürödtünk. Igaz,az zománcos volt,de a műanyag kádak is bírják a forró vizet. A hobbinkban ma is egy ilyenben mosakszunk.
2011. jan. 20. 07:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem zubogóan forró vizben akarsz mosakodni - a 40-60 fokot meg minden müanyag kád/lavór elbirja. Szóval nyugodtan vegyél müanyag dézsát, kiskádat, vagy hasonlót, (a babakádak is müanyagok),nem fog tönkremenni a meleg viztöl.
2011. jan. 20. 08:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha dizájnos szeretnél lenni, akkor egy nagy dézsát javaslok, jól mutatna. De valóban megteszi egy műanyag gyerek-kád is akár.
2011. jan. 20. 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Lavór, bele víz, és egy szivaccsal lemosod magad, nem értem, mit kell ezen annyit agyalni :)

A vizet nem muszáj felforralni, néha beledugod az ujjad, és ha OK, akkor leveszed a tűzről.

2011. jan. 20. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:

bocs, de ha ehhez itt kell kérdést feltenned, akkor...

szerintem a babakád pont jó lesz, a legtöbb műanyag edény azért bírja a hőt. az, hogy egy vacak műanyag kiskanál behajol a forró víztől, attól még egy jobb lavór bírni fogja.

2011. jan. 20. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Kiskoromban rendszeresen nyaraltunk ilyen helyeken. A következőképp csináltuk:

Egy nagy fazékban melegítettünk vizet. Ezután beleálltunk a kádba vagy egy lavórba vagy csak szimplán ki az udvarra (nyáron :D ). Fogtunk egy nyeles kiöntős edényt, vagy egy bármilyen kisebb, kb. literes holmit, azzal leöntöttük magunk. Az a víz már nem került vissza a lavórba, hanem lefolyt a kádba. Aztán szappanozás, aztán megint leöntés. Egy nagy fazék vízzel az egész család le tud "zuhanyozni".

Szerintem ilyen helyen ne bonyolítsátok a dolgot ülőkáddal. Bőven elég lezuhanyozni.

2011. jan. 20. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi ha horgászni megyünk viszünk 2 marmonkanna vizet(50 liter) A bográcsba melegítünk vizet,beleöntjük egy 150 l-s erős fekete kukás-zsákba,a vontatókötéllel felhúzom egy fára,kivágok egy lyukat a sarkán,és tusolunk. Egyikőnknek elég kb a 8-10 l víz,aztán újratöltjük.
2011. jan. 20. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó! Nagyon jó ez a megoldás, ezt ki fogom próbálni!

Csak már horgászhatnék, és olyan meleg lenne, hogy tusolnom kellene:)))

De jó nosztalgiázni ebben a rossz időben:)

2011. jan. 20. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem bosszantani akarlak,de a mai kaja : zománcos bográcsban olajban sütöttünk keszegeket,(meg volt néhány rántott köröm is,a nagyfiam és a barátnője nem "halasak").A múlt vasárnap fogtam 5 db-t az új télikikötőbem/szegedi v.ok/.
2011. jan. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!