Hogy oldjátok / oldanátok meg a napozást a kertben?
Figyelt kérdés
Szeretnék meztelenül napozni a hátsó kertben, csakhogy belát a bal szomszéd a kertünkbe, plusz a hátsó szomszéd emeletes házán van tetőablak, onnan is láthat. Ti hogy oldanátok meg az "elbarikádozást" úgy, hogy a nap viszont érjen? Szolárium kizárva.2010. ápr. 29. 14:49
1/10 anonim válasza:
tanga bikinialsó
a felsőrészét meg ha hason vagy leveszed,igy nem látszik a mlled,háton fekve meg pici felsőrész,aztán barnitókrém
vagy elviseled hogy néznek,végülis nem tilos saját házadban meztelenkedni,minek leskelődnek...
2/10 anonim válasza:
Én segítek Neked, csak add meg a pontos város/utca/házszámot. A helyszínen egészen biztos ki tudok találni majd valami megoldást...:)
3/10 anonim válasza:
Vegyél egy szép nagy napernyőt, amit lehet hajlítani és mindig arra hajlitsd, ahonnan gondolod a nézelődést :)
4/10 A kérdező kommentje:
A perverzeknek üzenem hogy 18F vagyok :D A napernyő jó ötlet.
2010. ápr. 29. 16:47
5/10 anonim válasza:
ha meg pasi vagy akkor nem értem a kérdést
beszerzel egy kisebbfajta alsót,és kész...farkad minek napoztatni?
első voltam
6/10 anonim válasza:
Ez így tényleg érdekes kérdés! Nem elég sötét a szerszámod?
7/10 anonim válasza:
Csak jól érzi magát pucéran. Miért ne? Fiúknak tilos? :)
8/10 anonim válasza:
2méteres sövény, de azt ne hidd, hogy van olyan udvar ahová nem lehet belátni. Fogadd el hogy előbb vagy utóbb az összes szomszédod meglát ha meztelen napozol a kertben.
9/10 anonim válasza:
Sehogy, egyszerűen kimegyek és kész.
15/L
10/10 anonim válasza:
Napozz csak nyugodtan olyan kert nincs ahová ne lehetne belátni, de egy idő után megszokják a szomszédok sőt ha olyan szomszédod van még az önbizalmad is növelheted ha mondjuk megdicsérik a napbarnította fenekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!