Hogy oldjátok meg/oldanátok meg, ha emeletre kell cipelni a babakocsit? Milyen kocsit vennétek, vagy milyen kocsitok van?
A 2.lakunk, fel-le kéne hurcibálnom a kocsit, most apával oldjuk meg.
De hiper-szuper könnyűt sem vehetek, mert annyira nem jók az utak sajnos....
Volt pár babakocsink...
Valahogy le kéne mérned két lépcsőfok távolságát és a babakocsi kerekei közötti távolságot. Én soha nem cipeltem a lépcsőn a miénket, mert kettesével fel tudtam rá emelgetni a kocsit. Lefelé meg óvatosan leeresztettem lépcsőfokonként.
A mostanival ezt nem tudod megtenni?
Chipolino Futura VIP kocsink van, a lényeg, hogy jó nagy a kereke, és lépcsőfokonként engedem le, ha lefele megyünk, ugyanígy húzom fölfele lépcsőfokonként. Szép lassan! Kis gyakorlás, és menni fog!
Emellett van egy könnyű sport kocsink, amit gyerekkel együtt kézben is le tudok vinni!
Baby merc kocsit vettünk, lengyel, hasonló a bergonhoz, pont azért mert gondoltam majd le-fel húzogatom, plusz jó mert nagy a kereke, plusz mert jól téliesíthető, ez fontos volt, mivel októberi a babám...de sajna nem tudom vele megcsinálni, valahogy túl nehéz...pedig nem rossz kocsi:(
Most peg perego veneziát néztem használtan, az nem olyan nagy összecsukva,lehet fél kézben is le tudnám vinni.
De akkor valami nagy kerekű könnyebb kocsit nézzek, amit fel-le tudok húzni?Ilyen van?Ja és jó lenne, ha átfordítható tolókaros lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!