Meg fogom én szokni valaha a panelzajokat?
Egy hónapja lakunk panelban, de rettentően idegesítenek a "panelzajok". A lift búgását a legbelső helyiségben is halljuk, a liftajtó csapódását is, valaki állandóan fúr meg csiszol (persze nem tudni ki), néha kalapálnak, és felettünk biztos kisgyerek is van, mert mintha színes ceruzákat dobálna néha szanaszét a parkettán... ÚÚÚÚTÁLOM!!!
Volt aki megszokta?
Költözésen gondolkodom. Hogy hogy kerültem ide, azt most nem mesélném el, hosszadalmas...
még mindig jobb, mint egy gangos ház földszintjén:)
meg fogod szokni:)
Hú, hát nem tudom, hol lenne jobb. Eddig családi házban laktam, és most bérlem ezt a lakást (ismerősé), de lehet, hogy meg fogok szökni. Egy hónapja vagyok itt, és még mindig nem érzem azt, hogy megszokom :((
Ha becsapódik valahol egy ajtó, nagyot "döng" a lakás padlója is a lábam alatt, és ha fent elejti a kisgyerek a ceruzákat, a pulzusom rögtön megugrik és ideges leszek.
Persze lehet, hogy ehhez hozzájön, hogy amúgy is elég feszült és ideges vagyok... Köszönöm a választ! :)
Én nem tudtam megszokni, ezért csináltattam füldugót alváshoz. Vettek mintát a füljáratomból, és négy nap alatt elkészült a füldugó.
A nappali zajukat én sem tudtam megszokni, ezért amikor pénzünk lett rá, hangszigeteltük azt a szobát, ahol a legtöbbet tartózkodunk. 10cm-es kőzetgyapot, plusz a gipszkarton, ill padozat szigetelés. Így a bőven a felére csökkentek a zajok, de a fúrást így is lehetet hallani.
Panel az ilyen, a testhangokat viszik a falak, a csövek, és minden….stb.
Köszönöm a válaszaitokat, igazán aranyosak vagytok! :)
Hát, lehet, hogy ezt a hangszigeteltetés még kipróbálom.. lehet olcsóbb lenne mint egy totális újra költözés és kezdés előlről...
Inkább a nappali (késő délutáni, kora esti) zajok zavarnak, mikor szeretnék elmerülni egy filmben, vagy egy jó könyvben, vagy ha csak a barátnőm átjön, és vele beszélgetek ,akkor is idegesít ez az állandó "motoszkálás", sosincs 5 perc csend. Nagyon nem bírom... sajnos.
tényleg le a kakasokkal, a szemetet égető szomszédokkal, meg azokkal akik az ablak alatt vonyíttatják a kutyákat.
ehhez képest a panelzajok kívánatosak:))
Vidéki vagyok. A kakas, a kutya, és egyéb állatok, meg a fűnyíró, traktorok hangja, és a tüzelés-füstölés nem zavarnak, azokat megszoktam... :)
Remélem a városi panel-életet is megszokom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!