A farmereimen a comb résznél belül egy idő után lyukasra dörzsölődik. Mit tudnék ez ellen tenni?
Abban igaza van, h összeér a kettő. De kikérem magamnak, abszolút de nem vagyok kövér! Vagy legyek inkább egy anorexiás csontváz??
Kedves 3.! Valószínű hogy az lesz, csak sajnálom, mert nincs más baja...
Sajnos én is ugyanabban a cipőben járok:(
Mindenki máshová hízik, én éppen oda híztam, aztán tornásztam egy csomót, most nincs egy pici zsír sem, de a combjaim épp úgy összeérnek, csak most "izomból". Sőt! Nekem nyáron izzadós időben véresre szokott dörzsölödni.
A lényeg: a sport nem megoldás.
De ha bírod akkor hordhatsz naci alá harisnyát (Anyukám megoldása), vagy hosszú frnacia bugyit és akkor az dörzsizik.
Én amugy varrtam már meg belülről kiszakadt farmert azon a részen és egyáltalán nem látszott (kivéve ha terpesztve ül az ember, de ilyenkor kell szépen nőiesen ülni:). De persze 2 hét alatt megint varrhattam, végül szomorúan el kellett válnunk kedvenc farmeromtól:(
De azóta jóóó erős anyagot választok...
Remélem segítettem a sorstárson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!