Szerintetek se néz ki jól Peller Mariann? Sztem nagyon gáz az alakja széles csipő semmi mell vaskos comb semmi extrát nem változtattak rajta nem?
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 20:32
1/14 anonim válasza:
Nos mutass egy képet magadról,hogy rólad is legyen véleményünk..
2/14 A kérdező kommentje:
férfi vagyok csak mondhatok véleményt egy nőről. nem az ilyeneket kéne mutogatni mint peller marianna na meg a claudia. Hanem mint a vv dya pl az az alkat való képernyőre nem?
2011. nov. 13. 20:39
3/14 anonim válasza:
Szerintem sem, ráadásul az arca is nagyon csúnya. Bár szerintem VV Dya alakja is gyalázat, de az ő arca viszont nagyon szép.
4/14 anonim válasza:
Tudod drága, ennek nem arról kéne szólnia, hogy kinek milyen az alakja.. persze a médiában fontos a külső, de mit kezdene magával, a roppant magas intelligencia szintjével, na meg a változatos szókincsével egy VV Dya?
5/14 A kérdező kommentje:
pl orosz barbi jó műsorvezető és csinos is ha nem vv dya akkor ő. vagy az x faktoros csaj meg horváth éva stb dya télleg nem egy észlány de rengeteg szép és egyben ügyes müsorvezetőnő lehetett volna. És a poén az hogy Mónika pont az alakat miatt nem lehetett műsorvezető ő sem tetszik de legalább melles a pellernél még mindig jobban mutat. haverokkal is beszéltük ez a legrosszabb női alkat akar vékonyba akar duciba ha valakinek aránytalan a teste kis felsőtest hatalmas alsó nem képernyőre való és ez tény
2011. nov. 14. 11:22
6/14 anonim válasza:
a haja az viszonylag jó ,de a többi??????
7/14 anonim válasza:
tipikus férfi nagy mellű segg hülye csaj jobb mint az okos egész szép csaj
8/14 anonim válasza:
Nem hinném hogy Peller Mariann okos lenne, az egész széptől meg fényévnyi távolságra van...
10/14 A kérdező kommentje:
mert a műsor jó. csak valami dekorativ műsorvezető kellene. de komolyan nem tudom hogy a stilsist hogy lehet ilyen hülye hogy direkt olyan ruhákba öltözteti am kiadja az előnytelen aránytalan alakját? Mert amikben mostanság van azok erősitik is plusszban szerintem
2011. nov. 19. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!