Szerintetek se néz ki jól Peller Mariann? Sztem nagyon gáz az alakja széles csipő semmi mell vaskos comb semmi extrát nem változtattak rajta nem?
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 20:32
11/14 anonim válasza:
Nyugodtan szóljatok le, de én nem rúgnám ki az ágyamból! Arca az tényleg fura, de egy papírzacskó és meg van oldva nyaktól lefelé meg szerintem nincs vele probléma!
12/14 anonim válasza:
Én láttam egyszer és nem csúnya ja és baromi magas!
13/14 anonim válasza:
Szerintem igenis szép a Mariann. Egyépként meg nagyon vicces hogy külső alapján is ítéltek. De tudjátok mindenki úgy tökéletes ahogy van és ő legalább elfogadja magát és a sok bántalmazás után is ki mer állni a nyilvánosság elé amit valószínűleg ti a büdös életbe sem mernétek megcsinálni..... :)
14/14 anonim válasza:
az ilyen gyökér ukránférgeket minek rakják ki a képernyőre? 6 éve nincs TV-m, most valahogy magyarországon jártam és a hotelben kapcsolgattam, pont őt mutatták. eszt még a dunába se lőném be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!