Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Meddig tároljátok a befizetett...

Meddig tároljátok a befizetett számlákat, csekkeket, iratokat?

Figyelt kérdés

Én most nagyon belefogtam a selejtezésbe, de nem tudom, hogy hány éves anyagot őrizzek meg.

13 éve voltam vállalkozó. Még annak a papírjait is őrzöm, de már úgy kidobnám. (számlákat, könyvelési dolgokat)

10 éve adtunk el egy lakást, annak a papírjai, csekkjei ugye kidobhatók?

Kérdezném még tőletek, hogy a megörökölt lomokkal mit csináltok? Pl ágynemű, függöny, törölközők, terítők meg ilyesmi. Teljesen tele van egy szobám ilyen lomokkal. Most szeretném kiselejtezni, de olyan mennyiség, hogy nem tudom, hogy fogjak hozzá, meg hová rakjam. Más ezt hogy oldja meg? A kukába sajnálom kitenni.

Nagyon sok dekorációs anyagom van pl. szárazvirágok, meg anyagok zsákszámra (ugyanis a mamám mániákus anyaggyűjtő volt, mert ő varrónő volt, és gyűjtögette anyumnak a "stafirungot" ), és az már egy ideje nálam kötött ki, mert már anyunál sem lehetett lépni.

Segítsetek gondolatban, hogyan tudnék úrrá lenni egy ilyen káoszon. Muszáj megcsinálnom, mert szigetelnénk a lakást belülről...

2010. dec. 29. 18:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi irat lyukasztó és kapcsos dosszié,elején ráírva a tartalom és szépen sorban lefűzve.Kerestünk már vele pénzt hogy meg voltak az iratok.Kb 15 éve semmit nem dobunk ki.
2010. dec. 31. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!