Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen idősek voltatok amikor...

Milyen idősek voltatok amikor különköltöztetek a szülőktől?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 14:19
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
68%

Nem azért bunkóztam, mert tehetősnek születtél, vagy mert elmondtad, hogy hogyan lett lakásod, hanem a többi sallangért, az agyjátszásért, amit utána körítettél. Lehet, hogy te így vezeted le szeretethiányodat, de ne csodálkozz, ha ettől kinyílik a bicska a másik zsebében. Ha ezt nem szeretnéd, akkor maradj szerény, viseld méltósággal ezt az anyagilag szerencsés helyzetet, ha meg mégis gizdázol, akkor vállald a pofonokat érte! Rajtad múlik, hogy miként ítélnek meg mások. Nálad sokszorta gazdagabb és sikeresebb emberek képesek olyan szerénységre, hogy egyszerűen nem lehet őket utálni, sőt azt mondják, hogy igen, ez az ember megérdemli, hogy így éljen!

Amúgy meg úgy tudom, hogy egy vállalkozáshoz elég tekintélyes kezdőtőke kell, így azt ne mond, hogy a nullából te magad szedted össze.

Szívesen

2010. dec. 27. 23:32
 42/42 anonim ***** válasza:
18 évesen, a nagymamám már korábban meghalt, és az ő üresen maradt lakásába költöztem. 22 évesen külföldre költöztem, azóta albérletben vagyok.
2011. jan. 2. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!