Milyen idősek voltatok amikor különköltöztetek a szülőktől?
13-15 (8.-9.)
kolis voltam, nyáron is max. 2 hetet voltam de sztem annyit se folyamatosan otthon, mindig úton voltam.
15-17 anyummal
17-majdnem 19-ig húgommal saját lakás.
Aztán bnő, koli, anyumék, most pedig egyedül a lakásban.
A lakásból kiköltözés és visszaköltözés 1 éves körforgás volt.
jah és hogy ez hogy lehet?
Szüleim elváltak amikor 13 voltam. Aztán amikor utána anyuval laktunk akkor a pasijánál, aztán lett egy másik barátja /nem szidni stb. egész életében apum meg 2 pasija volt/ és akkor el kellett dönteni hogy odaköltözünk a másik pasihoz mindannyian, de végül lakás lett belőle.
Most anyum fizeti, de mivel az egyetem mellett viszek egy elég jólmenő kezdő vállalkozást - ahogy elnézem sokkal többet ki lehet belőle hozni, de ilyen egyetem mellett nem bírom az igát... nah majd most a passzív alatt :S:):(
És akkor vszeg átveszem a lakást, vagy ezt húgom megkapja én meg beljebb költözök Budán...mert ez nagyon kinn van nekem.
Jah apámnak új családja van, anyum még pénzzel bírja -de panaszkodik hogy többet akar félretenni- a svájci frankot, én meg megszoktam egy életstílust: francia síút, szép ruha, nyaralás külföld+ hetek szétbulizva Siófokon min. 2 és tök0mtudja még mi... sznob vagyok kész, de teszek azért hogy függetlenedjek!
Tegnap 17:26os:
Igen,már 18 alatt nem lehet estire menni.Azért is írtam,hogy nem most volt;
16 évesen én még mehettem estire,addig voltam tanköteles 2006ban.De manapság 18 éves korig tanköteles az ember.
Kérdező,bocsi az offért.
19 éves koromban egy barátommal albérletben kezdtük és nem igaz,hogy csak szülői segítséggel lehet...
Először alkalmi munkából tartottuk fenn,majd szép lassan lett ismerettség,jobb munka...csak el kell kezdeni.Kicsit vakmerőnek hangzik, pedig igaz.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:28
Látod, te bunkózol egyből.
Tény hogy tehetősebb vagyok az átlagnál. Ez van.
Az előtted szólók kérdezték, hogy hogy lehet ilyen fiatalon elköltözni, én meg válaszoltam.
Olyasmi volt az életem mint a hüle amcsis filmeben a bentlakásos diákoké... semmi szülő, a nevelőtanárok velem kivételeztek mindig, mert színötös tanuló voltam, nem is gondolták hogy közben iszom és cigizem...
Amúgy meg azt se tudod ki vagyok, csak egyből beszólsz, mert leírom milyen az életem. Abba nem is gondoltál bele, hogy ha újra rendes lehetne a családom, mint régen együtt, akkor szó nélkül lemondanék a luxusról?
Nekem ez egy pótlék, mint az is hogy a karácsonyi szeretet helyett zsét meg iPhone-t kaptam.
Időlegesen boldoggá tesz, de már alig várom hogy saját családom legyen... anyum ki van akadva ha arról beszélek, hogy az orvosi diploma előtt gyereket akarok...
Amúgy meg AZ ÉN ÉRDEMEM, hogy továbbra is megtehetem, hogy utazgassak, mert mint írtam anyum nem bírja már pénzzel, a svájci frank miatt. Apámnak meg csak addig vagyok a lánya, amíg el lehet velem dicsekedni, hogy milyen okos, szép és sikeres vagyok. Hogy orvos lesz a kislánya! Aztán a sarokba vagyok dobva 3 év alatt talán ha 4* hívott telefonon! - am meg én hívom és visszahív, de ő magától soha...
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!