Egyetlen egyszer fújtam csótányirtó szert egy feltételezett búvóhelyükre, lehetséges hogy ennyitől végleg megszabadultam tőlük?
Figyelt kérdés
Új lakásba költöztünk(régi belvárosi, tégla)kicsi felújitás történt. Megdöbbenésemre éjszaka amikor vmiért fölkeltem 1-1 csótányt láttam, de csak hetente-kéthetente egyet, szóval ritkán. Egy alkalommal észrevettem hova fut be (egy küszöb alá) és gyorsan belefújtam a küszöb réseibe egy csótányirtó sprayt. Ennek hatására, onnan szép sorban előbújtak az ottlakók, kb. 15-20 db, akiket legyilkoltam. Azóta nem fújtam, csak csótánycsapdákat tettem ki, abba 4 db ragadt bele, de már egy hete nincs több áldozat. Kell még félnem hogy újra visszatérnek?2009. jan. 23. 12:37
1/1 anonim válasza:
Igen, kell. A csótány szaporodása olyan, hogy a házi szerekkel nem boldogulsz tartósan, egy idő után többe kerülnek, mintha pár havonta kérnél vegyszeres csótányirtást.
Nagyban befolyásolja a helyzetet, hogy a szomszédaid mennyire irtják őket, mert az élő csótány mindig ott bújik el, ahol épp nincs vegyszer. A petéik viszont mindenhol ott vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!