Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Beragadtam a házba xD!?

Beragadtam a házba xD!?

Figyelt kérdés

Sziasztok nincs itthon 1 db kulcs sem és nem tudok kimenni a kapun :@

Valami megoldás??

Nagyon hülye érzés xD

2010. dec. 3. 11:42
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
cserép van rajta :/ és nem akarom letördelni :P
2010. dec. 3. 11:53
 12/41 Nostro the overlord válasza:
Egybe tégla vagy rendes kerítéses?
2010. dec. 3. 11:54
 13/41 A kérdező kommentje:
Téglafal
 14/41 Nostro the overlord válasza:
Szóval egybe tégla... a kapu maga? rácsos?
 15/41 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :(
2010. dec. 3. 11:55
 16/41 Nostro the overlord válasza:

Mi ez, börtön? :D na a harci feladat a következő:

Szerzel egy legalább 1 méter magas akármit amire ráállva már ki tudsz mászni közvetlenül a kapun :)

2010. dec. 3. 11:56
 17/41 A kérdező kommentje:

Hát valami olyasmi xDD magamból kiindulva leesnék de megpróbálom.Hülye érzés ez köszönöm a tanácsokat!

De előtte eszek :P

2010. dec. 3. 11:58
 18/41 Nostro the overlord válasza:
Akkor jó étvágyat... de ha igazán kemény vagy akkor nem kell semmi sem a kapuhoz. Odamész felugrassz megfogod a tetejét (lehetőleg az arcod ne verd be a kapuba) majd felhúzod magad. Ha megvan feldobod a lábad a kapu tetejére és átlököd magad. Leérkezésnél jól guggolj be ne úgy érkezz le mint egy farönk :)
2010. dec. 3. 12:00
 19/41 anonim ***** válasza:
De na hagyd már ott nyitva házat! Szüleid nem fognak örülni, ha elvisznek mindent.
2010. dec. 3. 12:01
 20/41 anonim ***** válasza:

Azért 2.40-ről nem olyan veszélyes leugrani :D

Én notórius kulcselhagyó voltam, rendszeresen közlekedtem a kerítésen át, és a konyhaablakon. Vagy az ajtó kis ablakán, éppen át tudtam préselni magam (ma már nem menne :D), de azon egy nagyobb ember be nem mászik.

Kérdező: arra ügyelj, hogy ha kimászol, akkor hajtsd be az ablakot, mert ki fog hűlni a ház.

Egyébként van egyáltalán dolgod kinn? Ha nincs, akkor egyszerűen várd meg, amíg hazaérnek.

2010. dec. 3. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!