Mennyi ideg kell állni a tojásoknak a festékes vízben ha tablettás módszerrel festem?
Figyelt kérdés
ápr. 19. 22:16
1/3 anonim 

válasza:

Elvileg mikor kihűl már jó. Már ha akkor tetted bele a vízbe amikor főzted és még forró. Ha hidegen akkor egy fél óra is elég, de van festék aminek pár perc kell csak.
A barátnőm délután mondta, hogy hagymahéjjal festette a tojásokat most és egy éjszakát hagyta ázni bennük. Én forrón szoktam a festékbe tenni a tojásokat a gyerekekkel, és pár perc után kivesszük, attól függően világosabb vagy sötétebb színt szeretnénk. de nagyon függ az idő a festék fajtájától.
Csak ne érjenek össze ha kivetted mert foltosak lesznek egymástól.
2/3 A kérdező kommentje:
Kb egy órája van benne. 😄 akkor szerintem ennyi elég is lesz.
Azt hittem kell majd neki egy éjszaka. 🤦🏼♀️
ápr. 19. 22:27
3/3 anonim 

válasza:

#2 Nézd meg a színét és ha jó akkor vedd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!