Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Melyik párátlanítót a jobb,...

Melyik párátlanítót a jobb, amelyikhez a só zacskóban van vagy a tablettás?

Figyelt kérdés
2019. okt. 20. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem. Az elektromos.
2019. okt. 20. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyit érnek mint halottnak a csók. Az elektromos gépet kell használni, ha azt szeretnéd, hogy történjen valami.
2019. okt. 20. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Naponta, fejente, otthon légzéssel, izzadással, fürdéssel, ruhaszáradással, főzéssel, öntözéssel, takarítással, 4liter vizpárát termelsz.

Ennek eltávolításához jónéhány tucat tablettás vagy zacskós "párátlanító" kell egy lakásba.

Ezt a pára mennyiséget hatékonyan párátlanító géppel vagy valamilyen szellőztető rendszerrel tudod eltávolítani.

Párátlanítógép olcsó de drágán üzemel. ...és elhasznált CO2-t sem távolítja el.

Egy szellőztető rendszer kell kicsit nagyobb beruházás. Fajtától függően 200E Ft-tól. Üzemeltetése nincs 20000/év.

Cserébe nincs párapara, penész. Viszont van friss levegő.

2019. okt. 20. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem érnek semmit, szóval egyik se. Porfogónak jó.
2019. okt. 24. 19:01
 5/7 A kérdező kommentje:
És milyen teljesítményűt érdemes venni, a kisebbek/olcsóbbak is megfelelőek?
2019. okt. 25. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Én az Aldiban vettem nem rég egy elektromosat. Nálunk főleg akkor jelentkezik pára gond az évben, amikor "beköltözünk", értem azt már bent kell ruhát szárítani, nincs állandóan nyitva ajtó-ablak.

Erre tökéletes egy elektromos páramentesítő, ami adott páratartalmat tart a lakásban, illetve van ruhaszárító funkciója. Én nagyon szeretem, a ruhák is frissebbek, gyorsabban száradnak. Persze, elektromos áramot használ nyilván, tehát van költsége, de cserébe jobb közérzetet, egészségesebb környezetet és 1-2 fokkal melegebbet kapunk a lakásban. :)

Ehhez képest az általad említett párátlanító semmire nem jó, próbáltunk szinte minden típust. Szerintem megéri a beruházást.

2019. okt. 29. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Napi 20 liter kapacitású, 50 ezer körüli gépek már jók.

Nálunk egy-egy benti teregetés után 8 óra alatt megtelik a 3 literes tartálya.

2019. okt. 29. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!