Mitől van szinte állandóan intenzív olajszag a lakásban, ha én magam nem használok olajat?
Figyelt kérdés
Elég fullasztó néha. Egészségügyi szempontból ez okozhat bármilyen problémát?jan. 22. 21:43
1/9 anonim válasza:
Valahonnan bejut a lakásba. Közeli vendéglőből, vagy szomszédtól. Kertes házban lakom, de ha a szomszédnál megy az elszívó, nálam meg nyitva az ajtó, potosan tudom bent a lakásban, hogy bundáskenyér, fasírt, vagy éppen mi készül náluk.
2/9 anonim válasza:
Panelban, társasházban élsz? Akkor valamelyik szomszédod, esélyes, hogy illegálisan bekötötték az elszívott a szellőzőbe. Nálunk is ez van, hányni lehetne, de senki sem foglalkozik vele. Ráadásul rettentő tűzveszélyes is.
3/9 anonim válasza:
Mi is igy jartunk ahogy 2es irja. Jelenteni kell! Tilos rakotni. De nem lesz egyik naprol a masikra megoldva, hetek mire kikottetik...
4/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre társasházban lakom igen, a 6. emeleten.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
jan. 22. 23:22
5/9 anonim válasza:
Ha van közös szellőző és abba valaki bekötötte az elszívót járj utána, mert a lerakódott olaj meggyulladhat, és percek alatt végigég az egész ház. Szólj a gondnoknak, vagy a közös képviselőnek.
6/9 A kérdező kommentje:
A tulajnak szóltam, szerinte a megoldás a konyhai elszívó kitakarítása.
jan. 22. 23:44
7/9 anonim válasza:
Neee.. hat akkor allj a sarkadra. Ha felvazolod neki, mennyire meguthetik a bokajukat, ha nem cselekednek akkor majd fog. Olvass utana milyen intezkedeseket lehet tenni lakokent ha nem a közös képviselő nem mozdul. Ilyen nincs.. ez a dolga.
8/9 anonim válasza:
Bocsanat, a tulaj, ha nem jelzi a közös képviselőnek, pedig te jelentetted. Bar ha papir nelkul vagy ott akkor szinte tehetlen vagy
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos papír nélkül bérlem a lakást, nincs szerződés...
jan. 23. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!