Másnak is kicsit "putris" a háza?
En 2000-ben epitettem a hazat, ujonnan lett berendezve. Azota volt 2 teljes benti festes (konyhaban, furdoszobaban 1-2 alkalommal meg szukseg volt ra), szigeteles, futesrendszer csere, egyszer fel lett csiszolva a hajopadlo es a belteri ajtokat egyszer lefestettuk. Par aprobb butor (asztal, szekek, dohanyzoasztal, fogas, ciposszekreny, fuggonytarto, fuggony, par szonyeg) ki lett cserelve az evek alatt, de a haz tobbi resze 25 eves.
Iden lesz a kovetkezo felujitas, festes + ablak es redony csere.
Viszont ha korbenezek mondjuk a haloszobaban, festes utan se lesz sokkal modernebb a szoba. A csillart lecserelhetem, az nem gond, de vegyek 350k-ert egy gardrobszekrenyt, csak mert a mostanit 25 eve keszitette az asztalos, nyilvan az akkori divatnak megfeleloen. Az ajtot lefesthetem, de nem lesz modern. A hajopadlorol nem is beszelve.
A furdoszoba rendben van, szerencsere jo erzekkel sikerult csempet valasztani, meg ma is vallalhato, a furdokaddal a kovetkezo 5 evben valamit kezdeni kell.
A konyha viszont nagyon nem nez ki jol. A szekreny meg van hajolva, van olyan ajtaja, amit nem lehet rendesen becsukni, a csempe sincs mar olyan jo allapotban. Hogy 2026 vagy 2027 lesz belole, azt meg nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!