Másnak is kezd kellemetlen lenni, hogy bármit mondanak Magyar Péterről ami kicsit is negatív vagy kritikus azt Ő és a rajongói bázisa is egyből Rogánozással meg hasonlókkal reagálja le?
Nyár vége felé már úgy voltam vele, hogy szavazok rá, mint a legerősebb ellenzéki erőre, de az, hogy ennyire nem viseli a kritikát és konkrétan még ha olyan is hangzik el ami tényleg egy valós kritika vagy negatív dolog azt se fogadja el és átmegy ilyen Rogánozásba és a tábora is adja alá a lovat az kicsit aggodalommal lát el arra vonatkozóan, hogy mit tenne ha az ország élén lenne..
Értem, hogy sokaknak mindegy kire szavaznak, csak Orbán menjen, de én azért szeretem mérlegelni, hogy rosszabb ne legyen és MP mostani viselkedése nem ad okot túl sok bizalomra..
Ez nem kellemetlen, ez csak a szokásos menete a messiástalanodásnak.
Nem olyan régen MZP pontosan ugyanezt csinálta. Annyi különbséggel, hogy róla csak kiderült, hogy nem teljesen ép, de senkit nem vert meg, senkinek nem lopta el a telefonját.
Emlékez rá, hogy a végefelé MZP is már mindig ezt hadarta mindenre: Neménmondtam, Orbán Viktormondta.
Érdemi dolgokban, például egy-egy döntésükről az EP-ben vagy Budapesten korrektül be szokott számolni például a Magyar infókban, illetve több esetben észrevettem, hogy változtatott is.
Az érdemi, konstruktív kritikát én úgy vettem észre, hogy többnyire elfogadja és lehet vele beszélni, lehet rá hatni, de amikor egyértelműen kizárólag lejáratás és rosszindulat van a "kritika" mögött, azt nagyon helyesen teszi, hogy lesöpri magáról.
Magyar Péter szkeptikusként abszolút nem csodálom hogy így reagálnak a támogatóik. Ez puszta akció-reakció jelenség, teljesen természetes hogyha azt látják az ellenzéki érzelmű polgárok hogy ömlik rájuk a propaganda, ráadásul közpénzből és minősíthetetlen színvonalon, akkor erre az lesz az ő reakciójuk hogy a kormánypropaganda kivétel nélkül minden támadását elítéli és hitelteleníti. Ez annyira természetes jelenség hogy ennek jogosságát megkérdőjelezni is azt jelenti, hogy az illető inkább kormánypárti. Tehát számomra egyáltalán nem irritáló ez, még akkor sem ha amúgy nem bízok Magyarban.
Amúgy valóban nem mindegy kire szavaz az ember.
Én is pl. távol maradtam az előző választáson, mert nem találtam elfogadható (nem jó, csak egyáltalan elfogadható) választási lehetőséget. Gyurcsányék pl. nem játszanak nálam, de az sem aki lepaktál velük, akár a kormánnyal.
Magyarban is az a bibi hogy a fidesz köreiből jött, de egyenlőre jól és hitelesen alakítja a megtért újellenzéki szerepet amire az országnak most igénye van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!