Fèltetek amikor el költöztetek a szüleitektől?
#10 köszönöm a tanácsot.
Èn meg azt gondoltam hogy az ember belejön 3-6 hónap alatt
ma 16:40-nek:"
ugyanis amiket előtte anyukám csinált meg... mosás főzés, takarítás... az az ő dolga lett...
És 8éven át ezt én így tartottam normálisnak...
Nos: Ezeket egyáltalán nem tartom normálisnak, (pasi vagyok) nem csodálkozok hogy vége lett annak a kapcsolatnak.Ezek szerint cselédnek és takarítónak gondoltad az anyukádat és később a párodat is?
De mitől félsz, mi történhet? Beteg leszel, baleset ér, betörnek, elromlik valami és egyedül vagy otthon? Hát ez a szüleidnél is megtörténhetne, ha épp nincsenek otthon. Fogod a telefont, kihívod a mentőket, szerelőket. És még a szüleid is felhívhatod. A házimunka szerintem nem túl ijesztő :) és elsőre megtanulható bármi - majd beleszoksz, hogy ha nincs semmi a hűtőben, akkor boltba kell menni, meg pont jó is, ha az ember kicsit megtalálja a bioritmusát ebben, hogy mi zavarja és mennyit akar, hogyan foglalkozni vele. Más után nem kell takarítani, pakolni és senki nem szól rád. Kérdés esetén megint ott a telefon, meg megnézd neten. Egyébként meg gondolom, ha nem tudod fizetni az albit (ha abba költöznél), biztos segítenek, ha jó a viszony köztetek. És a ha magánytól félsz, hát közösen is lehet bérelni - jobb esetben barátokkal, szóval lakótársat pont már egyetem alatt érdemes keresni.
Alapvetően inkább nagy szabadság és jó érzés tud lenni végre egyedül lakni, saját magadért felelősnek lenni, nem kell tőle félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!