Valami romantikus filmeket? Amit ti is szivesen megnéznétek?
most olyan filmezős kedvemben vagyok,vettem popcorn-t is :D
lehet több film is,megköszönném:))
ja és még egy kerdes,mert egy oraban több kerdest nem lehet feltenni:D :
egyszer lattam egy filmet,amiben az volt,h a kisfiu kiskoratol kamerazott mindent,és megmaradt mind az emlekezeteben. aztán egyszer felnőtt koraban kameraval lepett be a haloszobajaba,és pont akkor kefelt a baratnője egy masik emberkevel. azutan többet nem kamerazott.
volt egy testvere,aki nagyon nagy nőcsabasz volt,és segiteni akart neki,h egy év utan már végre lepjen tul a szerelmi banatan ,és ezert fel akart neki szedni ku**ákat,h ne unja magát. aztán egyszercsak talalkozik egy nővel,akivel összejönnek. amugy meg minden egyes erzesehez viszzaelmekszik egy kiskori kamerazasara,pl: mikor elelvez xDXD akkor olyant mutatnak vissza,h ő azt gondolja,mintha egy elefant belenyul az orraba egy masik elefant seggebe xdxDXD vagy ilyesmik,tehat nagyon nagyon sokat lehet rajta röhögni:D
ha ennek a filmenk valaki tudja akkor leirja a cimet,meg persze sok romantikus filmet :P nagyon szepen köszönöm előre is :))))
a film címét nem tudom.
de az ajánlás: Minden kút Rómába vezet, 27 Idegen igen, P.S. I love you, Míg a Jackpot el nem választ, Igazából szerelem, Csajok háborúja, Boldogító talán, Boldogító igen vagy nem, Elátkozott Ella, Excsajok szelleme.
köszi a válaszokta!:)
majd megpróbalom valahogy letölteni:)
Velencei kurtizán
Ha a férfi igazán szeret
Sakáltanya
A film amire gondolsz nem a Hosszú hétvége?
Az tök jó, én is szeretem.. Lehet megnézem.. :)
de igen,a hosszú hétvége!!
nagyon-nagyon köszi,már rengeteg hasonlo kifejezést kerestam,h szombat vagy ilyesmi,csak a hosszu hetvegere nem gondoltam.:D
köszi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!