Gázszámlátás kérdésem van, megnéznétek?
Figyelt kérdés
Új építésű ház, 120m2, nincs bedryvitolva, a számlát lejelentés alapján szoktam fizetni. Most összeadtam az elmúlt 12 havi számlákat és 23ezer forintra jött ki havi átlagban. Férjem szerint ez sok, szerintem meg tök normál. Szerintetek? Nálatok mennyi?2011. jún. 3. 13:03
1/5 anonim válasza:
Normális.Télen nálunk 22 ezer, nyáron is 10 ezer.
2/5 anonim válasza:
Normális. Nekük 80 nm a lakás, új (8 éves) jó a szigetelés, havi 15 ezer Ft ha elosztom az éves fogyasztást.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van.
Mi átalányt fizetünk télen-nyáron 15-16e-t, 100nm-es régi, szigetelés nélküli házra, de úgy hogy néha vegyes tüzeléssel is rásegítünk.
4/5 anonim válasza:
83nm új építésű (6 éves), be van pucolva, csak a legfelső, színező réteg nincs még. 14.000,- Ft átlagra jön ki (ebben a melegvíz is benne van - 5-tagú család)
5/5 anonim válasza:
Nálunk is benne van a melegvíz, sőt a a főzés, sütés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!