Romantikus stílusú szoba hogyan?
Romantikus stílusú szobát szeretnék. Hogy kezdjek hozzá? Ötletek? Lehet képekkel is illusztrálni, sőt örülnék neki:)
Egy hosszú és keskeny szobám van (elég pici), a falak pirosak. Egyik felén ablak (egész falat kitölti), másik felén szekrény (szintén az egész falat kitölti)
Sziva alaku diszpàrnàk,hofehér függöny pillangokkal(lehet pillangot külön rà csatolni)
Szobai szökökut,baldachin
Gyertya tarto a falra
Nem tudom, hogy a szekrény stílusban passzol-e, de elvileg kellene. A baldachint említette az első válaszoló, nekem még a szárított rózsacsokrok hozzátartoznának a képhez, valamint egy állványon egy szép mosdótál kancsóval, még ha nem is használod. Élővirág. Szép reprodukció a falra. (nem giccses)
Szerintem semmiképp ne menj el a giccs irányába, és ne zsúfold túl a szobát.
Szerintem kerüld a "szíves" cuccokat, az olyan képeket, ahol a pasi/nő távolba néz, és már folyik is a könnycsepp...
Kép dolgában: Degas balerinákat festett, ha valahol egy ilyen reprodukcióra bukkansz, az már jó. Nem nyálas, szép, visszafogott a színvilága. Van Gogh valamelyik napraforgós képe, Monet... (csak tippek)
Így kép dolgában biztosan kizárod a giccset.
Nagyanyáink porcelán elefántkáit, halacskáit, pásztorlánykáit kerüld. Szamos marcipánfigurákat műanyag, átlátszó tokban,szintén. (Ilyeneket szoktam látni) Mécses, gyertya lehet, de használd is! (este, ha csak az ég, olyan megnyugtató)
Szerintem, ha már a giccset próbálod elkerülni, jó ízlésed lehet, és bizti szép lesz a szobád!!!
Szerintem:
Fal olyan mályva(halványabb) színű, és pl rakhatsz ilyen faltetoválásos matricákat rá, pl. virágmintásat. :)
Bútorok kovácsoltvasból, az nagyon nagyon szép tud lenni, pláne az ágy és a csillár. *.* Esetleg ilyen kovácsoltvas gyertyatartók, mondjuk még személyes fotók, tárgyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!