Amikor a szoba falai különböző színűek, mi alapján szokás kiválasztani a színeket?
általában egy alapszín és egy kontrasztszín,ami csak egy falra, vagyy falrészre van felvive.
Tehát egy halványabb szín és egy hozzáillő, de kontrasztos (sötét, élénk) szín
A szabály az,hogy nincs szabály!!!
A harmónia a lényeg, az, hogy Neked tetszen, és jól érezd benne magad!
Javaslom, hogy nézz el erre az oldalra:
Itt ki tudsz próbálni minden olyan színt, ami csak érdekel. Ha küldesz nekik egy fényképet a szóban forgó szobáról, akkor visszakapsz egy linket, amin azonnal kipróbálhatod azokat a színeket, amiket szeretnél, és a saját képeden rögtön látod is a változást. Ezzel gyakorlatilag nem tudsz mellélőni. Én az összes szobát így csináltam meg.
szabály szerintem sincs, a lényeg az összhang legyen, hogy a színek árnyalataiban, erősségében kellemes legyen.
ötleteket dekoráláshoz és a színekről itt találhatsz, innen már én is loptam ötletet:
Valóban az az egyet tartsd szem előtt, hogy hasonló színtónusokat válassz a színek árnyalataiban. Juhász Katika nagyon jó ez a blog amit írtál. Itt is találsz a színekről cikkeket, minek mi a hatása. Ha hiszel ebben ezt is érdemes figyelembe venni, hogy milyen hatással lehet ránd 1-1 szín, árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!