Tényleg jobb a konvektoros fűtés, mint a gázcirkó radiátorokkal?
Egy gázszerelő mondta, hogy nem érdemes cirkót csináltatni, hiszen a konvektoros fűtés modern és sokkal hatékonyabb, mivel lehet finomhangolni, ezért sokkal melegebbet lehet vele csinálni egy helyiségben.
Nem tudom, de ahol voltam cirkós házban rokonoknál, sokkal kellemesebb a hőérzet, nincs büdös égett szag, valamint ha jól sejtem gáz sem fogy annyi. Lehet a szerelő át akart engem verni és céllal beszélt le a gázcirkóról? Az igaz, hogy náluk a randitár csak annyira meleg, hogy a közelében vagyok kellemes és meg lehet fogni, míg a konvektor annyira forró, hogy odaégne az ember keze ha hozzáérne. De mégis jobb a hőérzet és a konvektortól távolabb otthon már fázok ha nem kapcsol be míg a közelében égni lehet.
17 SZTANN
Én a meleget szeretem, utálom a hideget és a hűvöset. Nyáron is akkor vagyok a legjobban ha 30 fok van a házban. Míg mindenhol lehúzva a redőny, csukva az ablak, pörög a légkondi, addig nálam nyitott ablakok, felhúzott redőnyök, élvezem ahogy a forró levegő kitölti a házat és éjszaka sem zavar, jól alszok. Én fordítva működök mint más úgy gondolom :D
Akkor minimum sötétítő kellene legalább, mert az utca felől belátna este mindenki aki erre jár és a redőnyt nagyrészt lehúzva tartjuk, az egyik pedig nem is húzható, elszakadt vagy beakadt a gurtni.
Majd megnézzük de tényleg áramlik mert ha odateszem a kezem, szinte süt!
ma 09:48
Azért ezt te is tudod hogy egy száraz, elméletileg kiszámolt google-ből ide idézett reklám, gondolom valamilyen lakásszigeteléssel foglalkozó cégtől, és semmi köze nincs a valósághoz?
Winwattnak nevezeik ezt az aranyos fizetős programot...
Ha megveszed vagy kalozkodsz egyet, nem fogod tudni használni, vagyis kb 100-150 óra gyakorlás után már igen.
Aztán hiába tanultad meg használni, ha nincsenek bizonyos alapismereteid, nem tudod paraméterezni, és ezért értelmezni sem.
Ezt építész mérnökök és épületgépész mérnökök használják. Én utóbbiak népes táborához tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!