18.2 fok van bent a házban. Érdemes elindítani a gázcirkót már ilyenkor? Valaki még nem fűt?
Figyelt kérdés
Október 15. a fűtási szezon kezdete. Az éjszakák elég hidegek, viszont nappal langyosan süt a nap, kellemes az idő. Tavaly melegebb volt ilyenkor, így elég volt csak november elején bekapcsolni, de most 2 héttel hamarabb kell, mert hűvösebb az idő. 18 fokot még elviselem, de már pulcsiban vagyok.okt. 14. 21:23
2/7 anonim válasza:
Embere válogatja, nekem elég. Annyi, hogy a fürdőszobában van egy ventilátoros hősugárzó, az seperc alatt meleget ad, mert azért oda az már kevés.
3/7 anonim válasza:
Persze hogy érdemes. Aludni még csakcsak de létezni ennyiben kofejehetten egészségtelen
4/7 menta34 válasza:
Ez anyagi kérdés... Én pl. szeptember elején az első hidegnél beállítottam a 23 fokot a termosztátra, bedugtam és átnéztem a kazánt, kb. nem is tudom mikor kezdett el fűteni :)
5/7 anonim válasza:
A fűtés az, aminél egyéni a döntés, kinek hány fok a megfelelő. ha nem fázol, nem fűtesz. Ha fázol, fűtesz.
6/7 anonim válasza:
Fixen 22 fokra van állítva a termosztát, felőlem nyáron is mehet a kazán, ha kell, észre sem veszem. 1-2 hete már hallom azért, hogy fűtöget.
Amikor családi házba költöztünk eleinte még gondoltuk kemények vagyunk, kihúzzuk egy-két hétig a fűtés nélkül, blabla. Annyira kihűltek a falak, hogy kifejezetten nem volt utána komfortos telünk, sosem éreztem azt, hogy na most kellemes az időjárás bent. Onnantól kezdve nem nyomkodjuk a termosztátot (max ha melegebbet szeretnénk valamiért) és minden oké.
7/7 anonim válasza:
Nem tervezek még fűteni. 20 fok körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!