Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem erzem otthon magam nala?

Nem erzem otthon magam nala?

Figyelt kérdés
Neha a "baratomnal" alszom/vagyok hogy egyutt tudjunk lenni, ugyanis o dolgozik hetkozbe es neha hetvegen is mashol van. Jo erzes egyedul lenni de en sehogy nem erzem magam olyan kenyelembe es jol mintha tenyleg otthon lennek. Etvagyam sincsen (mar ha epp lenne mit enni) es ugy erzem semmi sincs a helyen. Pl nincs olyan futes mint otthon (allandoan fazom) az aram is szar meg mindig a mocskot kell takaritanom utana mintha az anyja lennek. Ez igy egyutt nagyon sok. Mondtam mar hogy nekem itt nem jo de nem volt ra semmi ertelmes valasz
nov. 25. 15:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mellesleg ha mondjuk az olyan nehezen megkeresett penzet ertelmes dolgokra koltene es fele ennyire nem lenne trehany ea adna magara akkor nem sirna a szam de persze mindig a no van eloveve mi??
nov. 26. 09:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem írta, hogy vegyél házat. Ha lenne jó melód, tudnál félre rakni, majd bérelni, nem függenél valakitől, és nem kellene senki után rendet rakni. Most kiszolgáltatott helyzetben vagy és abban is maradsz, ha nem teszel saját magadért.
nov. 26. 16:34
 13/21 mindentudó99 ***** válasza:
Aki nem dolgozik csak elvan eltartatja magát az viselje el ami jut neki. Most erre mit lehetne mondani? Ha nem tetszik a helyzet kell munka albérlet és magad alakítod az életed. Inkább érezd szerencsésnek magad hogy olyan férfit találtál akinek nem gond hogy nem akarsz dolgozni.
nov. 27. 01:11
 14/21 A kérdező kommentje:
En nem fuggok tole nem nala lakok
nov. 27. 10:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Mibol veszitek hogy o tart el?🤣
nov. 27. 10:39
 16/21 mindentudó99 ***** válasza:
53%
Akkor anyád. Mindegy. Akkor ne járj oda. A probléma megoldva.
nov. 27. 12:36
 17/21 anonim ***** válasza:

"mar megint en vagyok eloveve" Csak nem a családod és/vagy a barátod szerint is dolgoznod kellene? Mik a terveid a jövőre?

Egyébként meg miért vagy a barátoddal, ha mocskosnak tartod, ahogy él. Ez egy elég nagy "redflag" arra, hogy nem illetek össze.

nov. 27. 20:10
 18/21 A kérdező kommentje:
Hat ez egy remek kerdes, akarhanyszor probaltam barmilyen ok miatt vegetvetni mindig mashogy alakult
nov. 27. 20:59
 19/21 mindentudó99 ***** válasza:
#17 Az nem úgy megy. Előbb találni kell egy másik ilyen balekot
nov. 27. 21:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Miert kene nekem masik?xd az egyedullet mindig is jobban ment de orulok hogy megint temanal maradtok
nov. 28. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!