Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha kikerültem...

Mit tegyek, ha kikerültem külföldre, és nem érzem jól magam?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kiköltöztem külföldre a családommal egy kis faluba. Nem ónagyon mertem senkit, és most sincsenek nagyon barátaim. Viszont, én nem bírom ezt a magányt. Pesten nem voltak ilyen problémáim. És most fél év után nem tudom, hogy vissza menjek-e vagy keressek egy nagyobb várost. Mert úgy vagyok vele, hogy én beleegyeztem ebbe a váltásba, és most vállalnom kell érte a felelősséget. Viszont nagyon nem bírok itt lenni mert tényleg szörnyen magányos, főleg egy ilyen kis faluban. Ti mitévők lennétek a helyemben?

2020. febr. 29. 18:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Milyen idős vagy, nyelvet beszéled?
2020. febr. 29. 18:27
 2/16 anonim ***** válasza:
15%
Gyere haza!
2020. febr. 29. 18:31
 3/16 A kérdező kommentje:
17, és igen, anyukám innen valósi
2020. febr. 29. 18:31
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem mindegy melyik országba.
2020. febr. 29. 18:34
 5/16 A kérdező kommentje:
Spanyolország
2020. febr. 29. 18:38
 6/16 anonim ***** válasza:
24%

Első lépésben próbáld nem egy faluban elásni magad!

Ha módodban áll költözz egy nagyobb városba!

Egyébként mit csinálsz ott?

Tanulsz? Dolgozol? Mennyire tudod a nyelvet? (Anyukád onnan való, akkor elvileg anyanyelvi szinten kell/ene beszélned)

Ha ez sem jön be, akkor hazajössz, bár ha itthon felszámoltatok mindent, akkor nem tudom mennyire lesz komfortos az ittléted.

2020. febr. 29. 18:49
 7/16 A kérdező kommentje:
Ugye az van, hogy tanulok, gimnáziumban. A nyelvet anyanyelvszintem beszélem. Ezzel nem i voltak problémáim. És tényleg az van, hogyne tudom eldönteni, hogy az a rossz, amitérzek annyira rossz, hogy megint emegváltoztassam z egész családom életét( Mert az anyukám nem szeretne külön lakni) hogy hazamehessek, vagy el kéne viselnem. Csak persze az is benne van, hogy ezeknek az éveket az őrült fiatalkorról kéne szólnia, nem arról, hogy netflixet nézek péntek este.
2020. febr. 29. 18:57
 8/16 A kérdező kommentje:
Otthon, minden megmaradt. Az osztályfőnököm feltartotta a helyemet, ha visszajönnék, és. barátaim is ugyanúgy megvannak, minden nap beszélek midenkivel, és a lakás is megvan.
2020. febr. 29. 19:00
 9/16 anonim ***** válasza:
20%

Én már régen megtanultam saját káromon, hogy az embernek néha saját magára kell gondolnia, mert az elpazarolt éveket senki nem adja vissza!

Ne azzal foglalkozz, hogy anyukád nem akar egyedül lakni - korodból ítélve nem lehet öreg, keressen magának társaságot, partnert - hanem csináld azt, ami nem tesz boldogtalanná!

2020. febr. 29. 19:06
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

17 évesen egyedül nem élhetsz.

Én tapasztalatból mondom. Adj időt magadnak. Később szeretni fogod, ha mégsem akkor már felnőtt emberként hazajöhetsz.

Én Angliával voltam így. Majdnem 3 évig agyaltam, hogy hazamegyek, mert nem szerettem. Eltelt 14 év, most már minden ideköt.

2020. febr. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!