Mit tegyek, ha kikerültem külföldre, és nem érzem jól magam?
Első lépésben próbáld nem egy faluban elásni magad!
Ha módodban áll költözz egy nagyobb városba!
Egyébként mit csinálsz ott?
Tanulsz? Dolgozol? Mennyire tudod a nyelvet? (Anyukád onnan való, akkor elvileg anyanyelvi szinten kell/ene beszélned)
Ha ez sem jön be, akkor hazajössz, bár ha itthon felszámoltatok mindent, akkor nem tudom mennyire lesz komfortos az ittléted.
Én már régen megtanultam saját káromon, hogy az embernek néha saját magára kell gondolnia, mert az elpazarolt éveket senki nem adja vissza!
Ne azzal foglalkozz, hogy anyukád nem akar egyedül lakni - korodból ítélve nem lehet öreg, keressen magának társaságot, partnert - hanem csináld azt, ami nem tesz boldogtalanná!
17 évesen egyedül nem élhetsz.
Én tapasztalatból mondom. Adj időt magadnak. Később szeretni fogod, ha mégsem akkor már felnőtt emberként hazajöhetsz.
Én Angliával voltam így. Majdnem 3 évig agyaltam, hogy hazamegyek, mert nem szerettem. Eltelt 14 év, most már minden ideköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!