Mit tegyek, ha kikerültem külföldre, és nem érzem jól magam?
Ha 17 éves vagy, akkor szerintem a legegyszerűbb, ha kibírod, amíg elmész egyetemre, és akkor úgy is egy nagyvárosba fogsz lakni szinte biztosan és alapból egy új környezetbe kerülsz majd rengeteg ismerkedési lehetőséggel.(már persze ha vannak egyetemi terveid)
Addig meg, ha van lehetőséged Magyarországra utazni pl nyári szünetben és esetleg egy Pesti rokonnál, vagy barátnál eltölteni pár hetet, az kis segítség lehet, jó előre lefoglalva a repülőjegyet nem is drága.
Szerintem ne gyere vissza, de ne is maradj egy kis faluban, menj oda, ahol elet van, es ismerkedj...
En barista vagyok, dolgoztam már amsterdamban, Londonban, 6 hónapot Bermudán, most pedig Tenerifén.
A spanyol es az angol világnyelvek, tanuld meg őket, keres valamit amihez értesz, vagy szeretnél érteni, és nyitva lesz előtted a világ... rá érsz hazamenni, ha meg haza akarsz, 30-35 évesen ha már lesz miből...
Kérdező,ha teszel is,nem fog ez így maradni.
Biztosan lesz társaságod Spanyolországban is.
Csak adj időt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!