Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha kikerültem...

Mit tegyek, ha kikerültem külföldre, és nem érzem jól magam?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kiköltöztem külföldre a családommal egy kis faluba. Nem ónagyon mertem senkit, és most sincsenek nagyon barátaim. Viszont, én nem bírom ezt a magányt. Pesten nem voltak ilyen problémáim. És most fél év után nem tudom, hogy vissza menjek-e vagy keressek egy nagyobb várost. Mert úgy vagyok vele, hogy én beleegyeztem ebbe a váltásba, és most vállalnom kell érte a felelősséget. Viszont nagyon nem bírok itt lenni mert tényleg szörnyen magányos, főleg egy ilyen kis faluban. Ti mitévők lennétek a helyemben?

2020. febr. 29. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Ha 17 éves vagy, akkor szerintem a legegyszerűbb, ha kibírod, amíg elmész egyetemre, és akkor úgy is egy nagyvárosba fogsz lakni szinte biztosan és alapból egy új környezetbe kerülsz majd rengeteg ismerkedési lehetőséggel.(már persze ha vannak egyetemi terveid)

Addig meg, ha van lehetőséged Magyarországra utazni pl nyári szünetben és esetleg egy Pesti rokonnál, vagy barátnál eltölteni pár hetet, az kis segítség lehet, jó előre lefoglalva a repülőjegyet nem is drága.

2020. febr. 29. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Keress társaságot és majd csak lesz barátod, szerelmed és már nem is akarsz haza jönni.
2020. febr. 29. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem ne gyere vissza, de ne is maradj egy kis faluban, menj oda, ahol elet van, es ismerkedj...

En barista vagyok, dolgoztam már amsterdamban, Londonban, 6 hónapot Bermudán, most pedig Tenerifén.

A spanyol es az angol világnyelvek, tanuld meg őket, keres valamit amihez értesz, vagy szeretnél érteni, és nyitva lesz előtted a világ... rá érsz hazamenni, ha meg haza akarsz, 30-35 évesen ha már lesz miből...

2020. febr. 29. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Lesz miből, de nem lesz kihez.
2020. febr. 29. 21:03
 15/16 anonim ***** válasza:
32%
Azt kell mondanom, hogy ne légy gyerekes. Rosszul hiszed, hogy ezeket az éveket "őrült" bulizással kellene töltened. Nem, Keress ismerősöket, barátokat, foglald el magad valamilyen társas foglalkozással.
2020. febr. 29. 21:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező,ha teszel is,nem fog ez így maradni.

Biztosan lesz társaságod Spanyolországban is.

Csak adj időt magadnak.

2021. ápr. 8. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!