Nem erzem otthon magam nala?
Figyelt kérdés
Neha a "baratomnal" alszom/vagyok hogy egyutt tudjunk lenni, ugyanis o dolgozik hetkozbe es neha hetvegen is mashol van. Jo erzes egyedul lenni de en sehogy nem erzem magam olyan kenyelembe es jol mintha tenyleg otthon lennek. Etvagyam sincsen (mar ha epp lenne mit enni) es ugy erzem semmi sincs a helyen. Pl nincs olyan futes mint otthon (allandoan fazom) az aram is szar meg mindig a mocskot kell takaritanom utana mintha az anyja lennek. Ez igy egyutt nagyon sok. Mondtam mar hogy nekem itt nem jo de nem volt ra semmi ertelmes valaszma 15:49
2/5 A kérdező kommentje:
Mert nekem is neha hianyzik es kell hogy elszakadjak otthonrol
ma 16:19
3/5 anonim válasza:
De miért kell az egyik rosszból a másikba menni? Akkor már inkább utazz el egyedül pár napra, jobban járnál.
4/5 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk nem vagyok tele penzzel es munkam sincs jelenleg. Es ha nem mennek fel hozza hogy is talalkoznank? Milyen kapcsolat lenne, ezert is en lennek eloveve
ma 16:34
5/5 anonim válasza:
Lefordítom: se melóm, se pénzem, minden szar, de azért jólesik, hogy megdug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!