Mit tudok tenni az alsó szomszéd cigarettázása ügyében?
Figyelt kérdés
Alattunk van egy pár akik feltehetően albérlők, és rendszeresen dohányoznak nagyon ótvar büdös cigit szívnak! Az erkélyen való dohányzást még csak-csak kultiválom, de a lakásban vagy wc helyiségben is dohányoznak sokszor és az már nagyon zavaró mert arra kelek hajnalban már többször hogy a saját lakásom úszik a füstben! Mit tehetnék ez ellen?ma 05:25
1/8 anonim válasza:
Kedvesen megkérheted a tulajdonosukat, hogy jelezze nekik és a jövőben ne adja ki ilyen engedéllyel.
Mást nem tehetsz. Bár teljesen igazad van, mindig a bagós fog győzni, mert rávágja, hogy a saját otthonában azt csinál, amit akar. Az meg kit érdekel, hogy más életterét teszi tönkre.
4/8 anonim válasza:
Nekem van kiadva lakásom, az előző bérlő dohányzott, nem nagyon foglalkoztam vele. Amikor elköltözött, gondoltam,hogy kifestem a lakást mielőtt újra kiadom. Akkor tudtam meg, hogy a cigarettafüst úgy beivódik mindenbe, hogy lehetetlen kiszedni. Olyan festékkel lehetett csak eltüntetni a falakból, amiből a szokásos 10ezer Ft helyett, 80ezer volt egy vödörrel, a műanyag ablakokról higítóval tudtam valamennyire lemosni, kapcsolókat, konnektorokat le kellett szedni, higítóval lemosni, függönyök, szőnyegek kuka. Kérdezd meg a tulajdonost, hogy ezt tudja-e.
5/8 anonim válasza:
#4: Majd kiadja megint egy dohányosnak. Persze drágábban, mert dohányzik...
6/8 anonim válasza:
5-ös!
Persze lehet, vagy lehet, hogy eleve beleszámolta a bérleti díjba, vagy ő is dohányzik és nem érdekli, de egy kérdést megér. Hátha motiválja arra, hogy ne engedje a lakásban dohányozni a bérlőket
7/8 anonim válasza:
Opciók:
a). - A tulajdonosnak szólsz, hogy ez téged zavar. Az már rajta múlik hogy hagyja nekik vagy sem.
b). -Elköltözöl.
8/8 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, két dolgot tettem: légkondit szereltettem be, így ha az ablakot nem tudom nyitva tartani a parasztok miatt, akkor bekapcsolom a légkondit. És betömettem a fürdőben a szellőzőt, hogy ott se jöjjön fel a cigiszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!