Mit tennétek ha zajos a szomszédod? Mit tanácsoltok?
Szituáció:
Panel lakásban élünk és a felettünk élő Tulajdonos - igaz nem "hivatalosan" - , de kiadta a lakását egy faital párnak. A probléma csak az, hogy ez a pár borzasztóan hangos. Laktam más lakásban is, voltak mindig lakók körülöttem de ilyet még nem tapasztaltam. Egyrészt esténként mosógép és porszívózás ment (miután szóltunk a közös képviselőnek és nekik is, ebben legalább moderáltabbak), illetve úgy trappolnak a lakásban, hogy kis túlzással a csillár leesik a plafonról. Szóltunk a Tulajdonosnak, a közös képviselőnek és nekik is (bár a lakók 4. keresésemre reagáltak csak, addig nem nyitottak ajtót) és semmi változás. A Tulajdonos részéről érdektelenséget tapasztaltam. A bérlők pedig finoman szólva sem együttműködőek.
Azt gondolom az már komoly kérés lenne a lakók felé, hogy használjanak pl.: papucsot, hiszen bérlőként - azt gondolom jogosan -, úgy közlekednek és élnek ahogy szeretnének. Ugyanakkor így nem tudunk pihenni illetve sokszor annyira frusztrál, hogy már képtelen vagyok koncentrálni egy filmre, a páromra, adott esetben a munkámra (ha home officeban vagyok).
Mit tudtok tanácsolni, mit tegyünk? Esetleg magamban , hogyan tudnám átkapcsolni azt, hogy ne frusztráljon ez és ne veszítsem el folyton a fókuszomat ettől a dübögéstől?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!