Gázszivárgás a szomszédnál, mit tegyünk?
Többször jeleztem a szomszédnak, hogy a gázórájánál gázszagot érzünk. Nekünk pont az autóbeállónknak a kapuja van az órája mellett, ezért minden ki-be parkoláskor erőteljesen érezzük már hetek óta a gázszagot. Hiába szólunk nekik, nem jelzik az MVM-nek, állításuk szerint minden rendben van.
Mit tudok tenni? Csak úgy nem tudom bejelenteni, mert belekell egyeznie a tulajdonosnak, abba hogyha az óra után van gázszivárgás akkor a kiszállási díjat ki kell fizetni.
Annyit még hozzátennék, hogy idősek laknak a szomszédban... nem igazán foglalkoznak ilyenekkel ahogy látjuk.
1:
Onnan, hogy itthonról dolgozok (tehát elég sokat vagyok itthon) és azóta sem változott semmi, ugyanúgy gáz szag van.
2:
És én vállaljam a költségeit a kiszállásnak, ha az óra után van szivárgás? :D
Kérdező, a szivárgást be kell jelenteni, ha eszleled.
Semmit sem kell fizetned.
Ne legyél ostoba kérlek!
Sajnálatos ha nincs pénzük, DE:
Senkit nem érdekel, hogy hol a szivárgás, ha már olyan szivárgás van, hogy valóban érezni lehet, akkor az nagyon veszélyes és veszélyezteti a szomszédokat is.
Ergó nem érdekli a szolgáltatót, hogy hol van a szivárgás, elzárják a gázt amíg meg nem csinálják.
Nem hiszem, hogy kiszámláznak bármit is erre. Elég baj nekik ha pénzbe kerül a helyreállítás.
Van az MVM-nél bejelentő rész is, biztos vagyok benne, hogy névtelenül is bejelentheted, de megjegyzem, hogy vész esetben a tűzoltók is kimennek.
Ha nem vagy teljesen biztos a dolgodban, de a szomszéd beenged, akkor vegyél egyszivárgás jelző spray-t (habot csinál) és fújjad be ott ahol szivárgásra gyanakodsz. Látszódni fog, hogy buborékozik abbl látszik az is, hogy mennyire szivárog.
Nálunk is volt szivárgás.
Az óránál lévő tömítés ment tönkre. Ingyen volt a csere.
Be kell jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!