Építkezünk. Szerintetek legyen pince?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint a pice hasznos, hisz a kertből nem vesz el plussz helyet, viszont van plussz terünk.
Viszont:
A tervező azt mondja, hogy a mostani előírások, szabályok nagyon megdrágítják a pince építését.
Több rétegbe kell szigetelni, stb.
Meg hát van mifelénk elég magasan lévő talajvíz.
Persze ez nem azt jelenti, hogy majd nálunk is lenne, de van rá esély.
Véleményeket, tapasztalatokat kérnék.
Köszönöm
2010. nov. 4. 21:37
11/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az egyik ismerősömnek is így van kialakítva és nagyon szuper megoldás. Pedig nekik is fent áll annak a lehetősége, hogy bármikor feljöhet a talajvíz. Igaz egy picit drága beruházás, de hidd el megéri. Majd akkor jössz rá mikor takarítani kell a pincét:) Valóban mennyi mindent lehord oda az ember.
12/13 anonim válasza:
a pince hasznos.az teny,h egy kicsi + kiadas,de ha tini vagy,vagy vannak gyerekeid,hidd el,ok nagyon ertekelnek
13/13 anonim válasza:
Szerintem könnyű eldönteni, számold ki, hogy mennyiben lenne egy ugyanolyan méretű tároló mint a pincéd, nézd meg, hogy hogy állnak a számok arányban.
Szerintem olcsóbb sufnit építeni egy veremmel, mint pincét csinálni, főleg magas talajvíz esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!