Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen wc-t preferálsz?...

Milyen wc-t preferálsz? "Tálcás" vagy a csobbanós?

Figyelt kérdés

Nem tudom a hivatalos nevüket, de van amikor a lyuk elől van és öblítéskor megy le a dolog, meg van amikor hátul van a lyuk és rögtön bele is pottyan a dolog és meg is mossa a hátsódat egyben.

Ki melyiket szereti jobban?

okt. 23. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
"tálcásat"!! Ha bemegyek valahová és csobbanós van minden bajon van!
okt. 24. 10:04
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
Én a csobbanósat. Abból is van többféle és ha előtte bedobsz egy darab wc papírt, akkor nem fog felcsapni a víz sem.
okt. 24. 10:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Csobbanósat. Itthon az van, és egyszer ha felcsobbant idáig. Előtte csúszdás csobbanós volt, most sima.

Kicsi panel, a wc. a konyha és ebédlő mellett. Nem kellenek oda szagok ha nem muszáj.

Még korábban tálcás volt. Előfordult, hogy az egész lakásban azt lehetett szagolni, hogy valaki épp a wc-n van. Kössz, abból többször nem kérek.

Viszont épp a napokban gondolkoztam el, ilyenkor hogy lehet megoldani egy vizsgálatra bekért mintavételt. Ezt az egy hátrányát látom.

okt. 24. 14:02
 14/18 A kérdező kommentje:
hát de ha megjött a dolog és földet ért, akkor hátranyúlsz és rögtön le lehet húzni, nem? És akkor szag sem lesz.
okt. 24. 19:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Lapos:

Előnye: látható a "termék" (ez néha fontos egészségi adat), ha valami netán beleesett, kivehető (nem kerül egyből a csatornába) Hátránya: intenzívebb a szag, jobban kell súrolni.

Mélyöblítésű:

Előnye: azonnal lemos, alig van szag, könnyebb tisztán tartani. Hátránya: visszacsobban, nem látható a végtermék minősége. Ha valami tárgy beleesett, a csatornát eldugítja.

okt. 24. 20:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Van szellőzés, szóval annyira nem nagy gond a szag. A saját szagától meg csak-csak nem hányja el magát az ember.

Két hete hasmenés miatt kellett székletmintát bevinnem, ha mélyöblítéses lett volna, akkor vagy átmegyek a szomszédhoz fosni, vagy csinálhattam volna vödörbe. De aztán azt is nekem kellett volna elmosni.

Van egy örökölt vályogházunk, oda vagy 10 éve hülye fejjel mélyöblítésest vettem, mert valamivel olcsóbb volt, és mondom, úgyis nagyon ritkán használjuk. Na, abba lehet szórni a papírt, hogy ne legyen alvázmosás, de gyakran elfelejtem, mert itthon rendes wc-m van, és mikor már késő, akkor nem győzöm magamat átkozni.

okt. 25. 09:40
 17/18 anonim válasza:

Utálom a csobbanósat. A farkamra fröcsköl mindíg.

A talcásnál volt mar hogy igazán nagy kula megállt benne egyenesen. Fel kellett emelkedjek hogy kijöjjö aztán eldőlt és összekente az ülőkét.

Pihentetős forever!

nov. 18. 19:09
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 de milyen büszke voltál magadra hogy mekkora téglát raktál le, nem? Csobbanósnál nincs meg ez az érzés
nov. 18. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!