Milyen wc-t preferálsz? "Tálcás" vagy a csobbanós?
Nem tudom a hivatalos nevüket, de van amikor a lyuk elől van és öblítéskor megy le a dolog, meg van amikor hátul van a lyuk és rögtön bele is pottyan a dolog és meg is mossa a hátsódat egyben.
Ki melyiket szereti jobban?
én is a tálcást preferálom, de bárhova utazok mindenhol a csobbanós van csak... benzinkutakon megértem, mert én se szívesen látnék le nem húzott dolgokat, meg a tálcásnál sokkal könnyebben firkálja össze a dolog a wct és sokan tuti nem mosnák le, de szállodákban meg magánházakban a legtöbb helyen a csobbanóssal találkoztam, kezdem azt hinni ez ilyen magyaros/keleties dolog.
A csobbanósnál örökké tele kell dobálni wcpapírral a lyukat hogy ne csobbanjon, ez milyen pocsékolás már?
A mély öblítésűt (="csobbanós") szeretem jobban, persze annál sem mindegy, milyen a kialakítása, nem mindegyiknél verődik fel a víz.
Lapos öblítésűt nem vennék részben a szag miatt, de nehezebb is tisztán tartani, meg hát egy nagyobb adag széklet esetén a kupac teteje hozzáérhet az ember hátsójához, az kellemetlenebb, mint ha néhány csepp víz ráfröccsen...
Lapos-, és mélyöblítésű.
Ezeket a szavakat kerested.
Ne bohóckodj itt ezzel a tálcás kifejezéssel.
lapos öblitésű wc a jó
A mélyöblítéses eléggé tré, nem csípem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!