Milyen romantikus könyvet preferálsz jobban?
Komolyra szavaztam, azt szeretem,de máshogy értem a komoly fogalmát ennél a műfajnál.
Nem kell feltétlen súlyos betegségnek lennie benne, nekem az is elég ha az egyik (vagy mindkettő, akkor még jobb) félnek van valamilyen lelki problémája. Pl. elvált szülők, mostoha anyja van, az egyik szülő elhunyt, lelki betegsége van, stb.
Vagy csak egyszerűen mély témában romantikus, nem pedig a tipikus szerelmesek lettünk és a végére összejöttünk. Pl. magát a szakítást írja le, vagy a szereplők filózását hogy mi tévők legyenek, szakítsanak-e vagy sem.
Szeretem a komoly témájú könyveket és a könnyed szórakoztató szép történeteket is.
Komoly témán belül viszont nem preferálom a negatív, halállal kapcsolatos történeteket, mint az említett rákos beteg sztorik... nem értem miért jó ilyen negatív dolgokról olvasni és lehangolni magunkat, táplálni a tudatalattinkat ilyen szornyűségekkek, mintha nem lenne tele a világ így is tragédiákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!