Rosszvas telepen megveszik a mosogatógépet?
Figyelt kérdés
Méh telepen.okt. 19. 09:30
2/4 anonim válasza:
Ez alapján beveszik - csak nagyon keveset fizetnek érte, ez épp a szállítás költségét fedezi talán, (30Ft kilónként).
Egy másik cégnél viszont ez van írva:
"Újra vásároljuk a gépjármű-, elektronikus és elektronikai berendezések alkatrészeinek bontási hulladékait, elektronikai hulladékait (hűtő, TV, monitor, nyomtató kivételével), akkumulátort, italos dobozt, háztartási hulladékot."
A legjobb ha rákeresel a neten a méh telep elérhetőségeire és felhívod őket telefonon. Ők fogják tudni megmondani, hogy megveszik-e tőled vagy esetleg még neked kell fizetni hogy elvigyék.
3/4 anonim válasza:
Ha ott is lehet hagyni pénzt ne várj érte. Tényleg az a legjobb, ha felhívod őket.
4/4 anonim válasza:
Nekem maszek cégnél azt mondták, szereljem le a gáztűzhely ajtaját meg a tetejét, úgy már felújításból származó alkatrésznek minősül minden, és átveszik lemezhulladékként. Így is történt. (Nem nagy pénz volt, de ugyanilyen erővel elvihettem volna a hulladékudvarba, ahol 2 óra sorban állás után nekem kellett volna előbb a mérlegre rakni, utána elcipelni segítség nélkül a mérlegről a konténerbe, és az egészet ingyen. 2x már megszopattak, azóta ami fér a kommunális kukába, az oda megy, ami fa vagy bútorlap, az a kazánba, amit meg átvesznek aprópénzért, azt pedig eladom. Ott legalább nem kell várakozni, meg csak annyi a munkám, hogy a mérlegre kibszom, a többit intézik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!